2777
2789
عنوان

فواید نماز شب میشه بیاین❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست
لایک کنید

برات دعا کردم و توحید خوندم میشه توهم برامن دعاکنی

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از معجزاتش میتونم بگم که قلبت اونقدر آرومه که حد و حساب نداره، مگه آدمیزاد جز آرامش چیزی دیگر میخواد؟! 

در مدتی که میخوندم آدمهای خوب رو میدیدم فقط، فقط و فقط انسانهای خوب و ارزشمند رو میدیدم. 

هر روز از اسنپ استفاده می‌کردم، قیمت اسنپ،نصفِ قیمت واقعی میشد، شاخ در می آوردم از تعجب، راننده ها همه چشم پاک و محترم بودن. 

ولی امان از شیطان

شیطانِ بدجنس

وقتی جدی شدم برای هر شب خوندنش، پدرم رو در آورد، هر روز تحت فشارم میذاشت، هر روز گریه میکردم، انگار قلبم و مچاله می‌کرد. 

یه شب، خواب و بیدار بودم، یکهو یه موجود سیاهِ بلندِ لاغر، اومد بالای سرم، صورتش مثل آدمهای فضایی بود،دقیقا آنچه که از شیطان و ناشناخته ها در فیلم ها نمایش میدن، فقط چشم هاش رنگ سفید داشت، با بدجنسی و خنده ی مرموز، بهم نگاه کرد و نصفِ انرژیِ بدنم از سمت راست، رو گرفت. بی‌حال بودم اما بازم برای نمازشب بیدار شدم.

الهی خدا لعنتش کنه که خیلی اذیتم کرد، به جنون رسیدم و قطعش کردم چون ظرفیتم کم بود... 

اما اون حس معنویِ دلپذیر، گناه نکردن، آدم های خوب، تا ابد یادم میمونه... 

از معجزاتش میتونم بگم که قلبت اونقدر آرومه که حد و حساب نداره، مگه آدمیزاد جز آرامش چیزی دیگر میخواد ...

چقدر خوب که آرامش گرفتید 

میتونم بپرسم چرا یهو اینجوری شد و شیطان اذیتتون کرد؟البته اگه دوست نداشتید جواب ندید

آره کلا یازده رکعته ولی میتونی فقط سه رکعت آخرش رو بخونی

اگه فقط سه رکعت آخر بخونم قبوله؟؟ میشه بگی چطوریه تاحالا نخوندم😔

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
اگه فقط سه رکعت آخر بخونم قبوله؟؟ میشه بگی چطوریه تاحالا نخوندم😔

دستت درد نکنه عزیزم الان گوگل سرچ کردم فهمیدم چطوریه. انشالله اگر خوندم برای شماهم دعا میکنم🌹

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
چقدر خوب که آرامش گرفتید میتونم بپرسم چرا یهو اینجوری شد و شیطان اذیتتون کرد؟البته اگه دوست نداشتید ...

چون خیلی معنوی شده بودم و هر روز هزاران استغفرالله و صلوات و اینا میگفتم، صبح تا شب ذکر خدا رو زبونم بود، صد و هشتاد درجه زندگیم تغییر کرده بود و خوابهایِ عجیب و غریب از شهدا و انسانهای خوب میدیدم. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین... 

شیطان وقتی میبینه یکی داره به سمت معنویت میره، از هزاران جهت اذیتش میکنه

خب من تازه وارد بودم و وارد دنیای زیبایی شده بودم اونم یکهو، معلومه که اینهمه اذیت منو روانی می‌کرد... 

منکه معصوم نبودم که طاقتم فراوون باشه، کم آوردم، صبح تا شب ضجه میزدم

فکر کنین یه حصار دورتون کشیدن و آتشم دور این حصار، نفس نمیتونین بکشین و راه فرار هم نیست... 

تمام این کارها رو کرد که من پا پس بکشم! منم کشیدم... 

چون خیلی معنوی شده بودم و هر روز هزاران استغفرالله و صلوات و اینا میگفتم، صبح تا شب ذکر خدا رو زبونم ...

چقدر وضعیت سختی داشتی 

راستش من یک سال پیش کلی از خدا دور شدم و گناهان زیادی کردم الان چند ماهه دارم نماز میخونم و ذکر میگم دوست دارم قسمت شه نماز شب هم بخونم