2777
2789

من از وقتی ده یازده سالم شد تمیزی خونه بگردنم افتاد و هر روز جارو و دستمال میکشیدم و تمیزکاری میکردم جوری که مامانم شیش هفت ساله جارو نکشیده و دستمال کشی نکرده..همیشه دلسوز مادرم بودم و نمیخاستم همه ی کارها گردن اون باشه. خب؟ الان من ی برادر دارم که بجز نون و پرت کردن اشغالا کار دیگه ای نمیکنه، هیمشه گوشی دستشه و بیخیاله. منم دیدم اینقدر کار میکنم و کمر خودمو خم میکنم چرا اخه،بعد اون از اونطرف دنبال خوشیاش باشه!واسه همین دو ساله ک من میگم مامانم ب اون هم کار بده.اون هم کار کنه. تو این دو سال اصلا نکرد تا اینکه من هفده سالم شد و کنکوری شدم..دیگ نتونستم کار خونه بکنم.تمیزکاری بکنم،، نمیشد دیگ،از طرفی هم کارای مامانم خیلی زیاده در طول روز چندین غذای مختلف میکنه،هزار بار ظرف میشوره و.. و نمیتونه جارو کنه و دستمال بکشه.. از ی طرفم من دو سه هفته ک درس خوندم دیدم هیچ کسی حتی ی دستمال هم به خونه نکشید و گندید!! واسه همین با مامانم حرف زدم بهش گفتم داداشمو راضی کنه تا کار خونه کنه حداقل جارو و دستمال بکشه، نمیشه که هیچ کاری نکنه وقتی اینقدر بیکاره، یکم مسئولیت پذیر باشه..اقا

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخوبی میکنی،به داداشتم یاد میدی زن کلفتش نیست

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اقا اینقدر گفتم به مامانم مامانمم میگفت نمیکنه نمیکنه تا اخرش دعوامون شد و هرشب من به خاطر اینک این پسر کار نمیکنه تازه بهش میگی کار بکن طلبکاره و من اینقدر بی زورم گریه میکردمو غصه میخوردم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

تا اینکه با خودم گفتم چرا کمر خودمو خم کنم.دیگ کار خونه نمیکنم اگه هم بکنم درحد داداشم میکنم. منم میرم پی خوشیام و پیشرفت کاری و درسی... فقط ی بدی داره

حالا مامانت چرا چند مدل غذا می پزه؟ و فقط دو تا بچه هستین؟

اره ولی سلیقه غذاییمون متفاوته. منم همیشه تو همه چی کمکش میکردم و دلسوزش بودم ولی وقتی دیدم داداشم کار نمیکنه و مامانم چیزی بهش نمیگه دیگ منم بی خیال شدم

نمیدونستی پسرا فکر میکنن فقط باید بشینن دستور‌بدن بخورن بخوابن کار خونه فقط مال زنه براشون افت داره کمک کنن

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

اگر مامانتون خونه دار هست و دو تا بچه بزرگین اونقدام سخت نیست. هفته ای ی بار ی جارو و گردگیری و سرویس شستنه دیگه. بخاطر این کارا خودت و ذهنت رو درگیر نکن، درستو بخون تا آیندت تضمین بشه. تربیت داشتم کار شما نیست.‌ولش کن

داداش منم تو خونه اصلا کار نمیکنه بعضیا به خودشون جور نمیدن توام در درجه اول درستو بخون توی تایمای ب ...

دیگ میخام اولویتم خودم باشم و خوشیام 

دیگ کاری ب کار خونه ندارم

فقط ی بدی داره خونمون خیلی کثیف میشه:) این خیلی بده؟ابرو بره😫