من از وقتی ده یازده سالم شد تمیزی خونه بگردنم افتاد و هر روز جارو و دستمال میکشیدم و تمیزکاری میکردم جوری که مامانم شیش هفت ساله جارو نکشیده و دستمال کشی نکرده..همیشه دلسوز مادرم بودم و نمیخاستم همه ی کارها گردن اون باشه. خب؟ الان من ی برادر دارم که بجز نون و پرت کردن اشغالا کار دیگه ای نمیکنه، هیمشه گوشی دستشه و بیخیاله. منم دیدم اینقدر کار میکنم و کمر خودمو خم میکنم چرا اخه،بعد اون از اونطرف دنبال خوشیاش باشه!واسه همین دو ساله ک من میگم مامانم ب اون هم کار بده.اون هم کار کنه. تو این دو سال اصلا نکرد تا اینکه من هفده سالم شد و کنکوری شدم..دیگ نتونستم کار خونه بکنم.تمیزکاری بکنم،، نمیشد دیگ،از طرفی هم کارای مامانم خیلی زیاده در طول روز چندین غذای مختلف میکنه،هزار بار ظرف میشوره و.. و نمیتونه جارو کنه و دستمال بکشه.. از ی طرفم من دو سه هفته ک درس خوندم دیدم هیچ کسی حتی ی دستمال هم به خونه نکشید و گندید!! واسه همین با مامانم حرف زدم بهش گفتم داداشمو راضی کنه تا کار خونه کنه حداقل جارو و دستمال بکشه، نمیشه که هیچ کاری نکنه وقتی اینقدر بیکاره، یکم مسئولیت پذیر باشه..اقا
دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
اقا اینقدر گفتم به مامانم مامانمم میگفت نمیکنه نمیکنه تا اخرش دعوامون شد و هرشب من به خاطر اینک این پسر کار نمیکنه تازه بهش میگی کار بکن طلبکاره و من اینقدر بی زورم گریه میکردمو غصه میخوردم
دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
تا اینکه با خودم گفتم چرا کمر خودمو خم کنم.دیگ کار خونه نمیکنم اگه هم بکنم درحد داداشم میکنم. منم میرم پی خوشیام و پیشرفت کاری و درسی... فقط ی بدی داره
حالا مامانت چرا چند مدل غذا می پزه؟ و فقط دو تا بچه هستین؟
اره ولی سلیقه غذاییمون متفاوته. منم همیشه تو همه چی کمکش میکردم و دلسوزش بودم ولی وقتی دیدم داداشم کار نمیکنه و مامانم چیزی بهش نمیگه دیگ منم بی خیال شدم
اگر مامانتون خونه دار هست و دو تا بچه بزرگین اونقدام سخت نیست. هفته ای ی بار ی جارو و گردگیری و سرویس شستنه دیگه. بخاطر این کارا خودت و ذهنت رو درگیر نکن، درستو بخون تا آیندت تضمین بشه. تربیت داشتم کار شما نیست.ولش کن