2777
2789
عنوان

موهای کراتین شده

72 بازدید | 10 پست

دوستان من سه روز پیش موهامو کراتین کردم و الان رفتم حموم با شامپوی‌ معمولی شستم و بعد از حموم روغن ارگان زدم و با شلوار کامل خشک کردم

اما یه مشکلی هست یه سمت سرم شلاقیه، یه سمت دیگش‌ یه ذره‌ ی خیلی خیلی کم حالت گرفته چرا؟ مشکل چیه؟

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

مشکل اینه که خوب کراتین نکرده یا مواد خوب نبوده. کل اون شامپو رو فقط باید به کف سرت بزنی نه کل موهات

زنگ بزن به کراتین کارت بگو ترمیم کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مشکل اینه که خوب کراتین نکرده یا مواد خوب نبوده. کل اون شامپو رو فقط باید به کف سرت بزنی نه کل موهات ...

مواد بیوتانیکس بود😭 جدی نگرانم 

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مواد سنگینیه اتوکشی خوب میخواد اون ی طرف دیگه اتو خوب اتوکشی نکرده

بین بیست تا 25 بار هر قسمت رو اتو کشید😭

بین بیست تا 25 بار هر قسمت رو اتو کشید😭

چند گرفت ازت؟ بگو اینجوری شده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چند گرفت ازت؟ بگو اینجوری شده

4 تومن😭

4 تومن😭

بگو ترمیم کنه