2777
2789
عنوان

اکستنشن مژه خط چشمی

240 بازدید | 14 پست

وقت مژه گرفتم بنظرتون خوبه حوصله ارایش کردن ندارم مژه هامم خوبه اما لخت حالت نداره خوب میشه یا ن میدونم ضرر داره اما خط چشم ریمل روزانه ام ضرر داره 

اگه تا حالا نذاشتی این مدل نذار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکش چشماتو اگ خاستی بفرس بهت بگمچوم خط چشمی روهرکسی خوب نمیزنه و ب هرچشمی هم نمیادالبته اگ دوست داشت ...

مژه کار ک پیدا کردم خیلی حرفه ای چند سال سابقه داره چشام درشته مژه هامم بلند لخت 

ن نذاشتم اولین بارمه چرا ؟

چون بلند تر از مدل های دیگس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عه اخه میخاستم از خط چشم راحت بشم

مژه ک بذاری اصلا پشت پلکت دیده نمیشه ک بخوای خط چشم بکشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مژه کار ک پیدا کردم خیلی حرفه ای چند سال سابقه داره چشام درشته مژه هامم بلند لخت

منم3ساله مژه میزنم

نظرم اینه برا بار اول کلاسیک گربه ای یا اسپایکیه نچرال بزنی

مژه کارم :) دختری از تبار ترک  

ن میخاستم مدل ال بذارم ک از خط چشم راحت بشم الان شک دارم بهم بیاد

عزیز من خودم اکستنشن کارم

هر مدلی کار کنی خط چشم نمیتونی استفاده کنی نیاز هم بهش پیدا نمیکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز من خودم اکستنشن کارمهر مدلی کار کنی خط چشم نمیتونی استفاده کنی نیاز هم بهش پیدا نمیکنی

ن عزیزم منظورم اینه میخاستم مدلی بزنم ک مثل خط چشم معلوم بشه ن ساده برای اینکه خط چشم نزنم میخام اکستنشن کنم