2777
2789
عنوان

بنظرتون این شخص ت ر ن س ه

683 بازدید | 39 پست

یه پسرعمو دارم ۱۵ سالشه رفتارکردنش کاملا دخترونس 

از بچگی تغییر نکرده لووووس حرف میزنه و رفتار میکنه حتی تو این سن عین بچه های دوسه ساله تبلت بازی میکنه صداش هم هنو عوض نشده دقیقا عین یه بچه سه ساله لووووس صداش جیغه لگنش هم خیلی پهنه باسنش حتی از مامانه منکه سه تا شکم زاییده هم پهن تره وقتی هم که راه میره باسنش میده عقب راه میره😐 بچه هم که بود همش بیمارستان بود و دکتر مجاری ادرار می‌بردنش ولی بما نمی‌گفتند دلیلش 

یهو اومد تو ذهنم که احتمالا مشکل داره بنظرتون کدومش میشه gay یا Trans 

حتی هییییچ مویی هم درنیاورده انگار هنوز به بلوغ نرسیده ولی هیکلش خییلییی درشته یعنی حتی روی دست پاهاش یه تار مو نیست عین نوزاد کوسه هم که باشن بالاخره چهارتا شوید که درمیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی هییییچ مویی هم درنیاورده انگار هنوز به بلوغ نرسیده ولی هیکلش خییلییی درشته یعنی حتی روی دست پاها ...

پسرا دیر به بلوغ میرسن

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
حتی هییییچ مویی هم درنیاورده انگار هنوز به بلوغ نرسیده ولی هیکلش خییلییی درشته یعنی حتی روی دست پاها ...

چه ربطی داره  یه دختر دایی دارم از انسان اولیه هم بیشتر پشم داره

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

شاید مشگل هورمونی داره حتما دلیل نمیشه ک بهش بگین ت ر نس یا گ ی 

مث تنبلی تخمدان ک بدنت پر مو میشه و صورتت موی زائد در میاره 

این یه نوع بیماری ک‌اون هورمون ترشح نمیشه تا بدن سیستم اصلیشو درست انجام بده 

پس نمیشه گفت این خانوم یه نوع مرده