ببخشید این سوال رو میپرسم از ناآگاهی و ترس هست (خواهش میکنم ناراحت نشید) بچه هایی که از طریق میکرو و یا آی وی اف به دنیا میان از همه نظر سالمن و مشکل ندارن مثلا پیش فعالی یا اوتیسمخدایی نکرده؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام دوست عزیز، هر دو پرسه لقاح مصنوعی است اما تفاوت در نفوذ اسپرم است ؛ در میکرواینجکشن با سوزن یک اسپرم داخل تخمک لقح می دهند اما در آی وی اف اسپرم و تخمک در کنار همدیگر بدون استفاده از سوزن لقاح می یابند. در هر دو پرسه با انتخاب بهترین تخمک و اسپرم، جنین با کیفیت بدست می اید و از همه نظر سالم هستند .
خدارو شکرشما تحقیق کردید درباره مراکز و پزشکا و اینکه مرکز خاصی رو انتخاب کردین؟
من میرم کلینیک مام تهران .من بدون علت باردار نمیشم هم خودم هم شوهرم سالم ولی نمیشه .دکتر گفت سنت خوبه ی ۶ ماه فرصت بده نشد بیا ای وی اف منم گفتم سال دیگه میرم
من میرم کلینیک مام تهران .من بدون علت باردار نمیشم هم خودم هم شوهرم سالم ولی نمیشه .دکتر گفت سنت خوب ...
سلام دوست عزیز، کلینیک مام یکی از مراکز خصوصی عالی در تهران است که البته پزشکان هر طبقه متفاوت است . امیدوارم تو این راه صبور باشید . نکته ای که هست در کنار مصرف دارو و مکمل ها ، استرستون رو کنترل کنید و سبک زندگیتان را اصلاح کنید.