2777
2789
عنوان

چرا کیکام خوب نمیشه😢😢😢کیک چجوری میپزید که قشنگ پف میکنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 29 پست
منم باابنکه باپودر کیک اماده درست میکنم اما یا خمیره یا سوخته نمیدونم چرا

منم یه بار با پودرد کیک درست کردم دیگه دفعه اول و اخرم بود حالا نمیدونم اون طعمش بد بود یا کلا همینجورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار با پودرد کیک درست کردم دیگه دفعه اول و اخرم بود حالا نمیدونم اون طعمش بد بود یا کلا همینج ...

نه طعمشون خوبه چون دخترخالم خوب درست میکنه من خراب میکنم 😊😂بدمیشه

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

منم قبلا بدمیپختم الان یکم بهترشده 

اول سه تاتخم مرغو یه لیوانو چندقاشق شکر وانیلو قشنگ هم بزن که کرمی شه وشکرحل بشه بعدشیریاآب ونصف لیوان روغن روهم بریز ولی باقاشق هم بزن درحدی که مخلوط شن بعددوتالیوان آردویه قاشق بکینگ پودرواگه دوست داشتی دوقاشق کاکاوو روهم بریزبازم خیلی کم درحدی که موادخوب باهم مخلوط شن هم بزن.اگه میزاری توفر که هیچی اگه هم توقابلمه درست میکنی چندقطره روغن درحد چرب شدن کف قابلمه بریزبزارداغ شه شعله پخش کن هم بزار موادوبریز توقابلمه من دمکنی هم میزارم حدودا ۴۵ یایک ساعت قشنگ پخته میشه 

پس چقد

بستگی به مدل کیک ت داره .این دفعه نصف بریز 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را