2777
2789

من هر بار ک کیک پختم پف نمیکنه یا یه طرفش نمیپزه همه چی ام رعایت میکنم بکینگ پودرم یه قاشق میریزم

چکار کنم

صد دفعه تاحالا مواد حروم کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه قاشق چی؟؟ خب زیاده 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من تو قابلمه درست میکنم راضیم ما 

یه لیوان آرد ، ۴ تا تخم مرغ، یه لیوان شکر، نزدیک به لیوان روغن ، نصف قاشق وانیل و یه مقدار هم پودر کاکائو 

و زیر قابلمه هم کاغذ روغنی میزارم ، شعله رو کم میکنم ۴۰ دیقه بعد میپزه ، رو در قابلمه هم دم کنی میزارم ، سر قابلمه هم باز نمیکنم اصلا 

اندازه ی مواد و دقیق بریز 

فر و از قبل گرم کن و رو دمای درست بزار 

موادت و تو یه جهت هم بزن و دورگیری کن ظرفت و

تخم مرغ هاتو در حد اینکه کرم رنگ و کش دار بشه هم بزن 

فر و زودتر از نیم ساعت باز نکن بزار پختش کامل شه

منم همین روشمه. روغن را ازش حذ۴ کردم در حد یکی دو قاشق میریزم بازم خوب میشن

چه عالی❤️

من یه بار روغن کم ریختم حس کردم نرم نمیشه بافتش 

ولی نزدیک یه لیوان روغن میریزم تو مواد کیک میبینم که بافتش خیلی نرم میشه