خیلی ناراحتم...همیشه وضع همین بوده ولی باز خدا رو شکر دستمون ب دهنمون میرسید نمیدونم چرا چن وقته انگار برکت پولمون رفته...یه دفعه هم ماشین خراب شده و کلی تو خرج و بدهکاری رفتیم...الآنم تولد داداش کوچیکه دعوتیم...منو خواهرم اول در ی سطح بودیم تقریبا...الان شاغل شده و خیلی بهتر شده اونا...الان اون میخواد کادو در حد یه تومن بگیره...من شاید در حد 200یا 300بگیرم...الان ی دفعه دلم گرفت خجالت میکشم...وقتی همیشه در ی حد کادو میگرفتیم ولی الان وضعم این شده ب نظرتون چ کنم...داداشم همش میگه توپ برام بخر...ب نظرتون زشت میشه..هر چند مامانم قسمم داده چیزی نگیرم میگه الان وضعتون میدونیم ماشینتون رفته رو خرج...نمیدونم چرا یهو دلم گرفت...اشکم بند نمیاد..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم نمیتونم درکت کنم اما خودتا مقایسه کردی و تله بی ارزشیت اومده بالا اشکالی نداره که یه توپ براش بخر و رفتی تولدم اصلا خودتا مقایسه نکن مهم نیست بقیه چی و چقدر اوردند