2777
2789
عنوان

بچه ها نمیدونم خیانت دیدم یا نه

273 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین . لطفا تاپیک قبلیمو بخونید 

به شوهرم شک داشتم ،شوهرم دوروز بعد اون شبی ک تاپیک زدم بهم گفت یا پاشو بیا شرکت یا این شماره رو‌بگیر بهش زنگ بزن و بپرس چرا ب من پیام داده . من گفتم نه ولی مجبورم کرد زنگ بزنم گفت زندگیمون بخاطر چیز الکی رو هواست 

من زنگش زدم‌ گفتم چرا ب همسر من پیام دادی عذرخواهی کرد گفت من ارتباطم با همه همکارام این مدلیه و اینا .. من ب ظاهر قبول کردم ولی باطنن نه الان دارم جوری رفتار میکنم که انگار قانع شدم و‌رفتارم اوکی شده ولی  فک میکنم ممکنه همسرم با تون خانم هماهنگ کرده باشه

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید  میفهمیدی پست چی بوده

شاید ترسیده از اینکه بفهمی ی خانومه زودی پاکش کرده 

اینجور ک مشخصه دوستت داره ولی خیلی میترسه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ندیدم چی بود پاک کرد نزاشت ببینم بخاطر همین شک کردم اصن

این یکم شک بر انگیزه 

البته آنقدر جامعه خراب شده ادم به خودشم شک می کنه 

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...

همین دیگه.فک میکنی رابطه ها چطور شرو میشه این اولشه یهو دیدی آخرشه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

تو گوشیش داشتم یچی میدیدم این خانومه براش پست فرستاد

دخترم خیلی نگرانت شدم. ولی ی فکری به ذهنم رسید اگه ککی به تنبونش بود اصلا نمیذاشت بیای گوشیشو ببینی. گاهی متأسفانه دخترای مجرد آویزون مردای متأهل میشن که انگار ی جوری مردا هم روشون نمیشه محکم تو دهنشون بزنن. احتمالا مال شما هم همینه. ولی بنظرم باید خیلی قاطع از همسرت پاسخ بخوای که دقیقا چه می‌فرستاده و حتمأ هم باید با هم مشاور برین وگرنه شک مثل خوره روانتو نابود میکنه

باید میفهمیدی پست چی بودهشاید ترسیده از اینکه بفهمی ی خانومه زودی پاکش کرده اینجور ک مشخصه دوستت دا ...

اخه پاک کرد همون اول فهمیدم خانومه گفتم سارا کیه برو نو‌دایرکتات ببینم

دخترم خیلی نگرانت شدم. ولی ی فکری به ذهنم رسید اگه ککی به تنبونش بود اصلا نمیذاشت بیای گوشیشو ببینی. ...

😞😞😞 ممنون از نظرتون 

نمیدونم واقعا همسرم قیافه و تیپش خوبه من اصلا اولین چیزی ک نظرمو جلب کرد همین بود💔 میترسم این زنه هم بخاطر همین اویزونش شده باشه

😞😞😞 ممنون از نظرتون نمیدونم واقعا همسرم قیافه و تیپش خوبه من اصلا اولین چیزی ک نظرمو جلب کرد همین ...

انشاالله عزیزم چیز مهمی نیست. مهم اینه که همسرت داره تلاش می‌کنه رتق و فتقش کنه. باهاش حرف بزن. شوهر من سالها پیش که جوون بودیم ی روز ی عکس از تو کیفش درآورد گفت بیا همکارمو ببین. گفتم عکسو کی گرفته گفت خانم فلانی. دیدم پشت عکس نوشته تقدیم به آقای .... عزیز. گفتم به چه حقی اینو نوشته . گفت بخدا الان دارم میبینم. هی قسم و آیه که من حتی نگاهشم نمیکنم. اما من تا مدتی عصبی بودم. فردا گفت تمام همکارای مرد متأهل شاکی بودن که زنهامون شک کردن.