2777
2789

۲۲ سالمه یکبار ازدواج کردم ۳ ماه بیشتر طول نکشید هر روز دعوا ازدواج سنتی بود و ...۱۷سالم بود ازدواج کردم به زور خانواده

بعدش نتونستم درس بخونم و یا دنبال حرفه ای برم

الان بیشتر دوستام ازدواج کردن و حتی بچه دارن و اغلب دخترای فامیل که سنشون کمتر از منه هم ازدواج کردن

اینم بگم وضع خانواده ام از مالی بگیر تا فرهنگی و ... خوب نیست. خانواده بی محبت و بی عاطفه 

دوست دارم ازدواج کنم ولی خجالت میکشم به خانواده بگم. چیکار کنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم ناراحت نشو

مطمئن باش ازدواج دومت هم خوب درنمیاد چون اصلا ویژگی ممتازی نداری 

وقتی کسی مطلقه هست یا خانوادش زیاد بالا نیستن خودش لااقل باید یه پوان مثبت و ویژه داشته باشه شما ماشالله درس و کار هم نداری

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

این که انقدر سن ازدواج تو فامیلتون پایینه اصلا جالب نیست اما اگه خواستگار خوب داری ازدواج کن 

ازدواج مجدد چه ایرادی داره

قرار نیس تا آخر عمر مجرد بمونی

ولی برای ازدواجت هم دیر نشده هنوز فرصت داری 

البته قبلش فکری به حال خودت کن

یا درس بخون یا یه شغل دست و پا کن به استقلال مالی برس

دیگه دوره ای نیست که منتظر باشیم یکی با اسب سفید بیاد خوشبختمون کنه

یه چیزی میگم ناراحت نشومطمئن باش ازدواج دومت هم خوب درنمیاد چون اصلا ویژگی ممتازی نداری وقتی کسی مطل ...

آخه همین دخترای فامیل از من بدتر خیلی خوب ازدواج کردن شوهراشون عالی ان 

من حداقل قیافه ام خوبه