اغراق_آمیز مدیر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 عنوان عکس🌅 این لباس و برای عروسی خواهر شوهرم بدوزم میشه نظر بدید | مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 88 پست بچه ها قدم ۱۷۲وزنم ۷۱بالا تنم کوچکیه بنظرتون خوبه این سبکی لباس بدوزم؟ خدای رنگین کمان🕊️ 1403/11/10 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59101 چه جایی هم نظر پرسیدی مگه نمیدونی اینجا جشن و شادی حرامه اسی مدلش قشنگه ولی من ترجیحم مدلای آماده ست کلا از دوختن لباس مجلسی خوشمنمیاد تو بگو بهترین خیاط از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
نارنجیپوووووش عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 5895 یعنی عاشق این هستن تفکرات خودشون رو فرو کنن تو مغز یکی دیگه👌 اصلا بحث اعتقاداتو حجاب واینا نیسخیلیا اصلا مسلمون نیستن ولی حد وحدود دارن براخودشونممه بیرون انداختن خدایی قفله واسه خیییییییلیا
jojo75 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 20038 با عرض معذرت من نپسندیدم مدل های قشنگ تری میتونی آماده بخری که هم پرو میتونی بکنی ببینی بهت میاد یا ن این مدل یکی تو عروسی فامیلامون پوشیده بود اصلا جالب نبود
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18639 سلیقه من نیست عزیزم هر کسی سلیقه ای داره بپوش ببین بهت میاد یا نه درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
صبورسابق عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1292 قشنگ نیست این مدل قدیمی شده به علاوه که زنای دیگه تو عروسی غیبت ممه هات میکنن
ماه1آسمون عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6303 وای کلا دستکش بلند پوشیدن محشرههههه واسه لباس مجلسی اینا که قشنگ بودن اگه خودت باهاش راحتی و میدونی خیاط کارو خراب نمیکنه انجام بده چون هر خیاطی نمیتونه همون مدلی که سفارش دادی کارو و در بیاره دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 بحث دخالت نیست که،یه سال دیگه میای تاپیک میزنی شوهر خواهرشوهرم به من نظر داره ،و ... وای چقد قلبت سیاه این خانواده شماست ک اینجوری خانواده ما اینجوری نیستن خداروشکر شوهر خواهر شوهرم بسیار ادم انسانیهواقعا برات متاسفم خدای رنگین کمان🕊️
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 عزیزم مگه فرش قرمزه خخخخخ چ ربطی داره😄 خدای رنگین کمان🕊️
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 خداوکیلی جلو مردا ممه هاتاینجوری پیدا باشه خجالت نمیکشی؟؟؟؟ 😒😒😒ببخشید که اجازه نگرفتم ازت خدای رنگین کمان🕊️
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 عزیزم سلیقه ای هس....اسی جونم و بچه ها لطفا تاپیک اخرموگزارش میکنین؟؟؟؟استرس گرفتم شدید..لطفا بزنین ... باشه عزیزم چشم خدای رنگین کمان🕊️
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 دوخت اصلا فقط اماده یکی اینجا گفت مفتح و برم ولی هرچی تو اینستا نگاه کردم لباس ها همه عربی وشلوغ من سبک ساده دوست دارم خدای رنگین کمان🕊️
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 واااییی اسیییی اینا نصف شون حسوددددددبودننننن نصف شون مذهبی افراطی که با قلبای سیاااه شون اینطوری نظ ... مرسی قلبم😍😍واقعا؟؟؟؟ یجوری پریدن بهم حس میکنم چه کار زشتی دارم میکنم واقعا یاد نگرفتن پوشش هرکسی به خودش مربوط اگه خوشگل نیس بیاین بگین خوشگل نیس دیگه چیکار دارین به بقیه اش..😒مرسی ازت عزیزم مثه بقیه نپریدی و حس خوب دادی❤️ خدای رنگین کمان🕊️
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 چه جایی هم نظر پرسیدی مگه نمیدونی اینجا جشن و شادی حرامه اسی مدلش قشنگه ولی من ترجیحم مدلای آماده ست ... من واقعا فکر نمیکردم دیگه اینجوری نظربدن🫤مرسی قربونت برم منم از دوختن استرس دارم ولی با این مدل های شلوغ بیرون مجبورم بدوزم🤷🏻♀️ خدای رنگین کمان🕊️
اغراق_آمیز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3653 اصلا بحث اعتقاداتو حجاب واینا نیسخیلیا اصلا مسلمون نیستن ولی حد وحدود دارن براخودشونممه بیرون انداخت ... جوابت ونمیدمحوصله ندارم بحث کنم باهات خدای رنگین کمان🕊️
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59101 من واقعا فکر نمیکردم دیگه اینجوری نظربدن🫤مرسی قربونت برم منم از دوختن استرس دارم ولی با این مدل های ... چند باری دوختم پیش بهترین خیاطایی که معرفی شده بود بهمهیچکدوم شبیه کارای آماده خوب نبود مطمینم از دوخت پشیمون میشی بازم هرجور خودتون صلاح میدونید از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند