2777
2789
عنوان

عکس🌅 این لباس و برای عروسی خواهر شوهرم بدوزم میشه نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 88 پست
مرسی قلبم😍😍واقعا؟؟؟؟ یجوری پریدن بهم حس میکنم چه کار زشتی دارم میکنم واقعا یاد نگرفتن پوشش هرکسی ب ...

خواهش میکنم عزیزم.

واالا من خودم مذهبیم تو مجلس هامون اصن مرد نیست داماد بیاد شال هم میذاریم سرمون آستین کوتاه که اصلا.

ولی یک لحطه هم به اینکه وای نامحرم ببینه فک نکردم فقط داشتم به زیبایی لباس فک میکردم 

حتی بعد خوندن کامنتا اینجوری بودم که اوکی این براش مهم نیست خبببب با این چرت و پرت گفتنا مثلا میخواین اینو هدایت کنن؟فازشون چیه.. 

چندش ترین موجودات رو زمین=مردای نینی سایت🤢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهش میکنم عزیزم.واالا من خودم مذهبیم تو مجلس هامون اصن مرد نیست داماد بیاد شال هم میذاریم سرمون آس ...

ای کاش همه مثه شما بودن❤️ 

من دوست صمیمیم چادریه 

یکبار نشده به همدیگه بی احترامی کنیم 

هردومون به عقاید و‌پوشش هم احترام میذاریم

خدای رنگین کمان🕊️

چند باری دوختم پیش بهترین خیاطایی که معرفی شده بود بهم‌هیچ‌کدوم شبیه کارای آماده خوب نبود مطمینم از ...

میرم یه دور بازار و میگردم ببینم میتونم چیزی پیدا کنم 

مرسی از اینکه تجربه ات و در اختیارم گذاشتی 

ممنونم❤️

خدای رنگین کمان🕊️

میرم یه دور بازار و میگردم ببینم میتونم چیزی پیدا کنم مرسی از اینکه تجربه ات و در اختیارم گذاشتی ممن ...

خوش بگذره عزیزم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند