2777
2789

بافامیل رفت امد نداریم عید شاید شاید ۱۰نفر بیان خونمون واسه همین حس وحال خرید انچنانی ندارم سفره هفت سینم همین طور

یادش بخیر پدربزرگ مادربزرگم ک زنده بودن همه رفت امد داشتن

از الانا دیگه تو فکر خرید عید وسایل خونه و سفره هفت سین و... بودم شب عیدا شلوغ ملوغ میرفتیم بیرون خسته برنیگشتیم چشم و هم چشمی هاشم قشنگ بود دغدعه هاشم قشنگ بود 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نا شکر نباش 

من همون ده نفرم نمیان خونه م 

یه نفرم نمیاد 

من با فامیل شوهرم قطع رابطه م 

شوهرمم با فامیل من 

من و بچه هام میریم خونه ی مادرم برا عید 

شوهرمم با بچه ها میره خونه ی مادرش 

شایدم بریم مسافرت

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

مگه برای فامیل عید میگیریم؟والا من خوشم از هیچکدومشون نمیاد

با خونوادم فقط میریم تفریح و دورهمی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ماهم رفت و امد زیادی نداریم ولی دلیل نمیشه که

برای خودت زندگی کن

خونه تکونی کن برای انرژی بهتر خونه ی خودت

وسایل هفت سین بخر درست کن تا ۱۳ روز هروقت دیدیشون انرژی بگیری

سبزه و گل سنبل و اینا برای قشنگی خونت

کلی فیلم خوب درنظر بگیر

کافه ها و رستورانای مختلف رو لیست کن توی ۱۳ روز عید برید

یا برید مسافرت اگر نشد، شهربازی و سینما و...

چندتا رمان خوب بذار برای اون ۱۳ روز

ببین چقدر در نهایت بهت خوش میگذره

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

ماهم رفت و امد زیادی نداریم ولی دلیل نمیشه کهبرای خودت زندگی کنخونه تکونی کن برای انرژی بهتر خونه ی ...

چ انرژی خوبی داشت کامنتتون😍

دلم خواستتت🥺🦋

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]