اصلا هرکسی رو میبینی، عمل کرده، ژل زده، فیلر زده، بوتاکس کرده، نمیدونم همه عین هم شدن ، وقتی هم تو عین بقیه نیستی قد کوتاهی، معمولی میپوشی علاقه ای به تزریق و عمل نداری ، خیلی عجیب به نظر میرسی از نظر بقیه، یه جوری نگات میکنن، حس میکنم خیلی زشت و کمم
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم هیچ کاری تاحالا نکردم همه چیز مال خودمه .البته همه اجزای صورت و هیکلم تنظیمه اگر الان نگید عکس بفرست و جنگ نشه اینجا. خوشگلم جوریه که بقیه فکر میکنن هیکلم عمله یا زاویه و.... زدم .
اما اگر اینجور هم نبودم باز این حسی که شما داری رو نمیکردم به این فکر کن که تو طبیعی هستی خدادادی هستی . طبیعی بودن خیلی قشنگتر از پلنگ بودنه