2777
2789

اصلا هرکسی رو میبینی، عمل کرده، ژل زده، فیلر زده، بوتاکس کرده، نمی‌دونم همه عین هم شدن ، وقتی هم تو عین بقیه نیستی قد کوتاهی، معمولی میپوشی علاقه ای به تزریق و عمل نداری ، خیلی عجیب به نظر می‌رسی از نظر بقیه، یه جوری نگات میکنن، حس میکنم خیلی زشت و کمم

نه اتفاقا براشون جذابی😃که نگات میکنن

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی مدت این فکر میکردم

اما هدجا میرم مبگن ماشالله بهت نمیخوره ۳۲سالت انگار ۲۵ساله ای 

ماشالله چ پوستی ماشالله پ ابرویی ووو

زیبایی انسان درونی هست در کل ظاهر مهم نیست

اگر عیب قابل رفعی داری رفع کن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

منم هیچ کاری تاحالا نکردم همه چیز مال خودمه .البته همه اجزای صورت و هیکلم تنظیمه اگر الان نگید عکس بفرست و جنگ نشه اینجا. خوشگلم جوریه که بقیه فکر میکنن هیکلم عمله یا زاویه و.... زدم .

اما اگر اینجور هم نبودم باز این حسی که شما داری رو نمی‌کردم به این فکر کن که تو طبیعی هستی خدادادی هستی . طبیعی بودن خیلی قشنگتر از پلنگ بودنه

منم میرم خیابون میبینم ملت اگه کاری هم نکردن حداقل دماغشون دیگه عملیه، موها کراتین کرده و بازاعتماد ...

واقعا منم خیلی اعتماد به نفسم میاد پایین