بنظرتون کسی که هشتاد درصد مطالب زو قبللا خونده یه ازمون سخت تر از ازمون ارشد داده وقبول هم شده تو این ۲۰ روز باقی مونده روزی ۱۲ساعت بخونه واسه مرور وجمع بندی
میرسه دانشگاه دولتی بیاره؟
واین که سطح ازمون ارشد چجوریه تجربه هاتون بهم بگیو
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دو ماه فقط وقت داشتم روزی همینقدر نکات مهمی که میدونستم اهمیت دارن و هی خوندم و قبول شدم
خداروشکر عزیزم دولتی رفتی؟
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
ازمون وکالت با ارشد متفاوتهولی اره اگر تسلط داری احتمالا میشه
خب همین میگن ارشد راحت تره که من فقط دولتی میخام شهریه ازاد واسم زیاده
ببخشید ترم اول یه درس سه واحدی عمومی افتادم بنظرتون خیلی زشته؟
ن بابا سخت نگیر این چیزا تو دانشگاه طبیعیه مدرسه نیست ک افتادن اینا زشت باشه