2777
2789

من اصلا نمی تونم باهاشون کنار بیام. اشتباه می کنم؟ مخصوصا اینکه من وقتی عقدم منو زن خودش نمی دونه

یک: ۱۱۴ سکه طبق شرط و قرار خانوادگی که صحبت کردیم مورد قبوله   دو: شرط خانه، چنانچه در آینده خدا کمک کند صاحب خانه شوم (نه از ارثیه خانواده پدری) سه دانگ از خانه ای که بخرم به نام تو میزنم طبق قرار خانوادگی   سه: شهر محل زندگی و محل زندگی طبق شغل مرد تعیین و انتخاب میشه و برمبنای توان مالی یا درامد خانواده (من و تو) تعیین و انتخاب میشه   چهار: من اجازه خروج از کشور را به همسرم به تنهایی نمیدم مگر به همراه خودم جهت تحصیل، زیارت، شغل یا تفریح یا هر چیزی دیگری باشد

پنج: حق تحصیل در داخل کشور رو می پذیرم اما حق تحصیل در خارج از کشور فقط به همراه خودم قبول میکنم  >> طبق قرار خانوادگی چنانچه برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بریم هزینه خارج کشور شما با خانواده شماست (مثل گرفتن مدرک زبان، سابمیت کارای ویزا، سفر به کشور ترکیه و سپس بلیط هواپیما رفتن به کانادا) (چون مدرک تحصیلی برای خود شماست) همچنین هزینه های تحصیل و رفتن به خارج کشور خود من بر عهده خانوداده من است (مثل گرفتن مدرک زبان، سابمیت کارای ویزا، سفر به کشور ترکیه و سپس بلیط هواپیما رفتن به کانادا) و هزینه های زندگی در خارج کشور برعهده من است   >> هزینه ادامه تحصیل در داخل کشور اگر عروسی کرده باشیم و داخل خونه خودمون باشیم (با هم زندگی کنیم و مستقل از خانواده هامون باشیم) هزینه های تحصیلی بر عهده من است ولی چناچنه عقد کرده باشیم ولی عروسی نکرده باشیم و در خانواده پدر باشی هزینه های تحصیل برعهده خانواده خودته    شش: حق کار در داخل کشور را می پذیرم اما حق کار در خارج کشور فقط به همراه خودم می پذیرم نه به تنهایی

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شروطش عادیه 

چیز سخت و عجیبی نگفته که

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

صادقانه بگم خیلی میخواد سیاست به خرج بده!

این نگاه به زندگی مشترک کاملا غلطه و احتمالا با همین زرنگ بازیاش کارتون به جدایی میرسه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

این چیزاچیزای مسلّم هستن اشکالی نداره ولی اینکه اینقدر جدی میخواد جزء عقدنامه‌باشن یعنی از یه جایی ضربه خورده

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
این که هزینه های تحصیلم توی عقد به عهده پدرم اشکالی نداره؟ مگه شوهرم نیست

خب قانونی  با پدرته دیگه 

مگر اینکه باهاش رابطه داشته باشی که اونوقت به عهده همسرته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

این چیزاچیزای مسلّم هستن اشکالی نداره ولی اینکه اینقدر جدی میخواد جزء عقدنامه‌باشن یعنی از یه جایی ض ...

من ازش حق تحصیل، اشتغال، خروج از کشور رو خواستم

با این جملات مواجه شدم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
خب قانونی با پدرته دیگه مگر اینکه باهاش رابطه داشته باشی که اونوقت به عهده همسرته

قانونی با همسرشه 

از لحظه ای که خطبه عقد خوانده میشه همه هزینه ها با همسر هست

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️