2777
2789
عنوان

خونه به نامش هست چه جوری بفهمم

693 بازدید | 12 پست

پیامک اخطارv.maskan از وی مسکن اومده که همسرم بره ثبت املاک کنه و گرنه خدمات ارائه نمیشه ینی این خونه مال خودشه نه مادرش به من دروغ گفته چه جوری بفهمم مال خودشه یا نه موباینامه به نام خودشه میگه سند به نام مادرمه از کجا بفهمم ما سختی میکشیم خونه دار بشیم هیچی نمیخره خونه بخر بیشرف خونه داره ینی دروغ گفته ایتقد سختی میده به ما 

only God

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا اصلا هیچوقت فحش نده ثانیا اول مطمئن بشو بعدا....ثالثا نوشته ثبت املاک بده اسمش باهاشه یعنی باید بره ملکی رو ثبت بده

شاید مامانی یا کسی بهش گفتند وام بگیره ایشون هم برای وام گرفتن الان باید سند رو بزنند به نام وثبت بده

اگر هم وام رو باید بده به طرف  دیگه خودش نمیتونه از این وام استفاده کنید چون قصد خرید خونه دارید

موبایلی که شماره به اسم و کد ملی خودش هست وارد سامانه ثبت من بشید تمام چیزهای ثبتی طرف از خونه تا از ...

آره درسته 

من الان امتحان کردم😅 

حتی وکالتی رو که برای تعویض پلاک ماشین بهم دادن هم بود😁 

استارتر این مطمئن ترین راه ممکنه 

ولی اگه نمیخوای طلاق بگیری پس بیخیال بشو و زندگی کن اینجوری اعصاب خودت راحت تره

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
آره درسته من الان امتحان کردم😅 حتی وکالتی رو که برای تعویض پلاک ماشین بهم دادن هم بود😁 استارتر این ...

بهش فک میکنم با دوتا بچه مرددم مردی که نه اخلاق نه پول جلو بچه هام دیروز تحقیر شدم کتکم زد نقش دستامو کشید جنازه میکشید تو خونه نمیدونم عاشق چیش شدم  کسی که زندگی ناموفق داشته نفهمیدم چطوری زنش شدم بد ون هیچ مراسمی زندگیمو شروع کردم حالا میگه لیاقتت همون حد بوده که نگرفتم موندم به خدا دلم برای بچه هام میسوزه اونا گناه دارن

only God
اولا اصلا هیچوقت فحش نده ثانیا اول مطمئن بشو بعدا....ثالثا نوشته ثبت املاک بده اسمش باهاشه یعنی باید ...

لیاقتش با کارایه دیروزش زنی که بدون هیچ مهریه و تنصیف مراسمی چون قبلا به خاطر اینا زندگیش خراب شده بود باهاش ازدواج کردم حالا باید جلو بچه هام بزنتم و تو خونه مثل جنازه بکشه بگه گمشو بیرون

only God
لیاقتش با کارایه دیروزش زنی که بدون هیچ مهریه و تنصیف مراسمی چون قبلا به خاطر اینا زندگیش خراب شده ب ...

عزیزم الهی خیلی ناراحت شدم

اما اشتباه خودت بوده گلم میتونستید بگید شما اعتماد ندارید خوب برید همه مثل هم نمیشند اما من مهریه حقم هستش وباید باشه وقتی بخاطر دیگران اونم اول زندگی یا آشنایی که مرد باید بدوه دنبال شرط وشروط شما تا راضی بشید از حق خودتون بگذرید متاسفانه اکثرا این اتفاق میفته

وهمه ظرفیت ندارند همیشه برای انجام کارهاتون احتمالات رو در نظر بگیرید50%خوب وبه نفع میشه50%بد وبه ضرر

هیچوقت نمیشه گفت تو مهریه رو ببخش100%خوشبختی یا بگیم مهریه رو خیلی سخت وبالا بگیر100%خوشبخت میشید

همیشه باید حدتعادل رو با عقلانیت انجام بدیم