2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست

وقتی خودش میگه برو مهریتو بگیر دیگه

چطور میگه  برو جدا شه اونوقت مهریه نمیده!

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
میترسم بگم بیا توافقی تموم کنیم بگه باید پولی بدی تا طلاقت بدم تا این حد پرروان

با وکیل حرف بزن تو پیشنهاد نده

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا تو نظرش بخشش کامل مهریه و برگردوندن طلاهایی که دستمه رو داره

سردیش نشه

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

ب اعصاب و روانم بیشتر اهمیت میدم تا مهریه ک هیچ وقت نمیتونم بگیرم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

معلومه که میگیرم.ولش کنم بره ب امون خدا

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم مهریه تون چقد بوده؟ ایا اقایون با مهریه کم هم اذیت میکنن؟

من ۱۵۰سکه ربطی به مهربه نداره طرف مقابل آدم نباشه چیزی براش فرق نداره

من دوستم ۱۴ تا سکه مهرش بود میگه خیلی اذیتش کرد و شوهرش هم توانایی پرداخت رو داشت تا حرف میزد می‌گفت ...

چه زیاد چه کم چون قانون زیاد سختگیری نمیکنه واسه مهریه مردا تعهدی واسه زندگی ندارن دیگه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز