2777
2789

کوچکترین حرفی بزنم که حس کنم بدشون اومده تا مدتهااا خودخوری میکنم 

الان خواهرشوهرم از کربلا اومده بوده بعد خونش یه شهر دیگه بود میخاست تمام خانوادشو دعوت کنه سفره بندازه 

هم خونه پدرش هست هم خواهراش بعد میخاست بیاد خونه من و دلیلشم اینه چون بقیه از اینکه خونشون کثیف شه میترسن نزاشتن بعد چون من بدبخت ساکتم میخاست بیاد اینجا 

اخه زنیکه تو‌خونه بابات و‌خواهرات که هررر شب پیش همین ول میکنی بیای خونه من که غریبه ام ؟؟؟

منم گفتم متاسفم مبل هام سفیده نمیتونم مهمونی بگیرم

الان مدام در حال خودخوریم که ناراحتشون کردم نکنه بام دشمن شن شوهرمو در کنن و از این چرت و‌پرت هااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس فکری داریمنم برای بعضی ادمای زندگیم به خاطر کوچیکترین حرفا خودمو سرزنش میکنم تا حد مرگگگگ

باید چطوری از این ولسوالی نجات پیدا کنیم منم همینطور ولی خیلی شدیدترش 

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل

کارت درست و عالی بود .اگه همیشه اینطوری باشی و نظرت رو روراست بگی به این اخلاقت عادت میکنن و بعد یه مدت میگن که فلانی اخلاقش اینطوریه و ناراحت دیگه نمیشن.ولی اگه یه بار شل کنی یه بار سفت کنی اون موقع ازت متوقع میشن و مدام توقع دارن تو در خدمتشون باشی و برای خواسته هاشون نه نیاری.و اگه نه بگی ناراحت میشن. پس همیشه روی یه روال باش .

احتمالا پایینه دیگه

لازمه مطالعه کنی درموردش

شایدم طرحواره داری از محرومیت عاطفی میترسی

در هر حال مطالعه دوای درده عزیزم😘

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁