2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم یا نه

849 بازدید | 54 پست

من ۳۸ سالمه...۳ تا بچه دارم...۱۲،۱۰ و ۲ ساله...۱۶ ساله که ازدواج کردم...شوهرم از نظر مالی خوبه ولی برای من زورش میاد خرج کنه...به خودم و خانوادم انواع و اقسام توهین ها رو میکنه...با تمام اعضای خانوادم قطع رابطه هستم...توی شهر همسرم زندگی میکنم اگه یه روز جایی برم بهم انگ میزنه...اگه خرج واجب بخوام انجام بدم کوفتم میکنه  بس که غر میزنه در صورتی که برای خودش و بچه ها خرج میکنه.‌‌تحقیرم میکنه زیااااد...هرشب با دوستاش مجردی بیرونه ولی من دو ماه یکبار مهمانی میرم با خودش و بچه ها...هیییچ دوستی که باهاش رفت و آمد کنم اینجا ندارم...اگه مریض بشن دکتر نمی‌بره...همین الان چند تا از دندونام خراب شدن در حدی که قابلیت درست شدن ندارن  

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم اصلا شوهرم خوب نیست ولی تنها کاری که کردم بچه اولم که آوردم دیگه به بچه دوم فکر هم نکردم 

تازه سر اولی شوهر من خوب بود کم کم خودش نشون داد

شما چرا وقتی فهمیدی اینجوریه پای 3تا بچه رو کشیدی وسط این زندگی؟؟

الانم آیا خانوادت حمایتت میکنند؟؟بچه هات بهت میده ؟؟خودت مستقل هستی از لحاظ مالی ؟؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خب چشه از اول اینجوری بود؟ بچه ها باهاش حرف بزنن اگه ب حرفت هستن

از اول اینجوری بود...توی دوران عقد کتکم میزد من احمق خیال میکردم اگه ازش جدا شم مردم چه فکرایی میکنن

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
دلم برای بچه کوچیکم میسوزه که الان طلاق بگیرم...میخوام ده سال دیگه طلاق بگیرم...به نظرتون حق دارم یا ...

ده سال دیگه؟؟؟؟؟؟!!!!!ول کن بابا.تاده سال دیگه نه مویی توسرت مونده نا دندونی تودهنت.ی پیرزنی الان ب فکرخودت باش