2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عزیزم.

من چند روز پیش دو دست لباس خریدم والا بخدا لولو رو جای هلو میندازن ب مردم،نخر اشتباه نکن اون چیزی ک نشون میدن نیست

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
وای منصرفم کردین

آره نخر بخدا راست میگم انقد حرص خوردم این چند روزع،ب منم میگفتن نخر باور نمیکردم اشتباه کردم حرومشون بشه پولی ک میخورن

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
با شلوار خواهری

خوجله پس.منم ازش خوشم اومد ولی چون شلوار بود نگرفتم.ولی از من ب تو نصیحت اینترنتی نخری.من اینو خریدم رنگ مشکی92تومن ب نظرم اصلا نمیارزه جنشس ک بلانصبت اشغاله.ولی خب تو تن خیلی قشنگه.

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
خو من با شلوار میخام عزیزم

اگر پارچه بگیری بدی بدوزن بهتره این اینترنتیا اصلا خوب نیستن بعدم سایز دوزی این نتی ها اصلا درست نیستن ب نظرم یجورین

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶