خلاصه و سربسته توضیح میدم،من چند تا جاری دارم .. تابستون یه بحثی بین همه ی ماها پیش اومد و پشت سر من رفته بودن پیش یکی از جاریام یه ماجرا درست کرده بودن و میونه ی من و جاریم رو خراب کرده بودن..من وقتی شنیدم خودم شخصا رفتم و توضیح دادم و گفتم که سوءتفاهم بوده و حتی دست جاری بزرگم که اتفاقاً فامیل نزدیک خودم هم میشه بوسیدم و گفتم اگه کینه و ناراحتی ای هم بوده ببخش و نزار. بینمون شکرآب شه بخاطر خانواده ها... از اون موقع به بعد هم اون اصلا بیخیال نشده و هرجا میبینه منو بدترین رفتار و دشمنی رو میکنه... متاسفانه منه احمقه خاک بر سر اصلا دوس ندارم کسی ازم ناراحت باشه و کینه داشته باشه همش ترس از مرگ ناگهانی و نفرین دیگران دارم انگار همیشه سعی دارم تمام دنیا رو آشتی بدم و همه با هم مهربون باشن ...و متنفرم از این ویژگی خودم ... تا امشب که بعد چند ماه دیدمشون رفتم نزدیک که روبوسی کنم دیدم از جاش بلند نشد اولش فک کردم حواسش نیست دستمو دراز کردم سلام دادم یهو پاشد رفت توی آشپزخونه و بی محلم کرد جواب سلامم نداد و دخترم رفت بغلش کنه بهش محل نذاشت ... منم توی جمع چنان ضایع شدم سرمو انداختم پایین اومدم بیرون زدم زیر گریه و اومدم خونه ... حالم خیلی بده ... ینی خدا همچین رفتاری رو گذشت میکنه ؟ حلالش نمیکنم ... امیدوارم خداوند جوابشو بده همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم اگر دنیای دیگه ای باشه اول بخاطر ظلمبخودمون سوال میشه ازمون بخودت شخصیتت ظلمنکن وقتی گناهی نداری گاهی ادما چیزای کوچیکزوبهانه میکنن برای قطع ارتباط عمدا اذیت میکنن پس تلاش بیهوده نکن
عیب نداره به خدا بسپار دیگه بهش محل نزار خوب میشه خودش میاد سمتت ادمارو زیادی تحویل بگیری فک میکنن کین یا چین عیننن خیالتم نباشه ب خودت و زندگیت برس خاهر بقیه رو ول کن
اشتباه از خودته باید از کنارش رد میشدی سلامم نمیدادی انگار ندیدی نمیشناسی مثل یک غریبه
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
خیلی حالم بده ، از خودم متنفرم ... چی میشد منم گینه ای بودم چی میشد منم بلد باشم دل بشکنم ... از مام ...
عزیزم چرا غصه میخوری الان خوب شد عیب نداره دیگه مثل خودش رفتار کن محلش نده هر جا دیدی انگار نمیشناسی انگار وجود نداره جاری منم اینطوری بود الان نزدیک دو ساله باهاش ارتباط ندارم چند بار همو دیدیم محلش ندادم مثل خودش
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍