2777
2789

ی کسی از اطرافیان که ۱۵،۱۶ سالشه ی آمپولی رو لازمه بزنه 

پاشو کرده تو ی کفش نمیزاره بهش بزنیم 

کوچیکم نیست نمیشه بازور زد بهش 

راهکار دارید واسه راضی کردنش؟؟؟

شرقیِ غمگین؛✨️ کاربری دست دونفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم واسش من بچه بودم میترسیدم گریه و زاری راه مینداختم با زور میزدن بهم ولی وقتی ۱۴/۱۵ سالم شد دیگه میفهمیدم باید بخاطر سلامتیم بزنم و یه لحظه درد رو تحمل میکردم آخه آدم گنده از آمپول میترسه زندگیه آینده رو با اینهمه سختی و فراز و نشیب رو میخواد چیکار کنه ؟ 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من خودم میترسم هیچی اثر نداره فقط یه دوست دارم اگه اون پیشم باشه بازور میبره مجبورم میکنه

اینم خیلی میترسه اگه لازم نبود میشد ی کاریش کرد 

ولی لازمشه چندساعته درگیریم 

حتی ی جا راضی شد بیاد بزنه تا پنبه کشیدم اومدم سوزن و فرو کنم سریع خودشو اونور کشید پاشد 

اینم خیلی میترسه اگه لازم نبود میشد ی کاریش کرد ولی لازمشه چندساعته درگیریم حتی ی جا راضی شد بیاد بز ...

از کی میترسه 

بگین اون یکم بداخلاقی کنه بگه نزنی فلان میشه فلان می کنم 

اینم خیلی میترسه اگه لازم نبود میشد ی کاریش کرد ولی لازمشه چندساعته درگیریم حتی ی جا راضی شد بیاد بز ...

خدا بهت صبر بده بنظرم برین باهاش اتمام حجت کنین و محلش نذارین دیگه بگین اگه آمپول رو نزنی عواقب بدی در انتظارته با خودت 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بگو یه لحظه اس فکر کن خوابیدی دردشو حس نمیکنی...بگو اگه مقاومت کنی مجبوریم توی خواب دست و پا و دهنتو ...

تهدیدش کردیم جواب نداد

چمیدونم بگید یه پرستار یا دکتر وحشتش بده که اگه نزنه فلان میشه دور از جون

من خودم میخوام واسش میزنم تهدیدم کردیم چقدر فایده ای نداشت