2777
2789
عنوان

وواااای 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 104 پست
اصلا ولش کن بزار اون بهت پیام بده ولی حتما بگو ازش دلخوری وقتی اومد سراغت،هرچی به مردهاذبچسبی بیشتر ...

اون تمام حرفش اینه که ناراحت نباش دلخور نباشم با انرژی و قوی باشم قلدری نکنم. به خاطر اینا قهر کرده و گفته ایندفعه نمیبخشمت. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مشاور حتما اگه بیاد خیلی خوبه

فعلا به یه مشاور پیام دادم جوابمو نداده. به خودشم گفتم به مشاور گفتم مشکلمو. ولی گفت بهش بگو دیگه دوست ندارم.  😓

یعنی شمارو نمیخواد؟

بهم گفته برای خودم متاسفم که گیر تو افتادم. نمیدونم منو میخواد یا نه. داغونم دو سه روز درست و حسابی نخوابیدم غذا نخوردم. گفته یه هفته سراغم نیا. چی بگم عزیزم. به خدا توکل کردم. باید حودم رو تغییر بدم. 

لرها مال کجایید؟

لر واسه استان لرستان.

بختیاری هم مال چهار محال و بختیاری. 

خوزستان بختیاری نداره.

مسجدسلیمان و ایذه و باغملک و گتوند و رامهرمز که از شهرهای لرنشین استان خوزستانن اما به گفته خودشون میگن ما بختیاری هستیم نمیدونم چراااا

براش عادت نمیشه؟

نه عزیزم 

احتیاج داره بدونه با خودش چند چنده 

فرصت بده 

نبودنت رو حس کنه 

مردها بخلاف زنها وقتی میگن تنهام بزار واقعا دوست دارن تنها بمونن 

ولی مشکلت و ریشه یابی کن 

چرا این حرف و بهت زد 

چی خسته ش کرده و....

نه عزیزم  احتیاج داره بدونه با خودش چند چنده  فرصت بده  نبودنت رو حس کنه  مر ...

رفتار من خستش کرده که چرا اصرار کردم خونمون بمونه برای ناهار. چرا نرفتم خونشون. خب ناراحت بودم. چرا بهش نه گفتم برای رابطه کامل. اخرشم که فبول کردم. چرا ااز کارم بعضی وقتا گله میکنم. چرا براش محیط اروم نمیسازم. کی برای من بسازه. کی منو درک میکنه. نزدیک دو ساله عقد کردم. خیلی زودتر میتونستم عروسی کنم. ولی به خاطر درس پایان نامه سربازیش تحمل کردم. نمیفهمه چقدر دلتنگش میشم. میگه دلتنگیات اذیتم میکنه. ادم که دلتنگ میشه نق میزنه دیگه. نمیخنده که. میگه دلتنگیت منو از خودت دور میکنه. خدایا به دادم برس. 

فک کنم باید روشت و عوض کنی 

یه مدت تمرین کن ندیدنشو 

مغرور شدن و 

از عمین هفته شروع کن یه کلاس هنری ورزشی هرچی دوست داری برو 

یعی کن وقتت و پر کنی 

واقعا این هفته بهش زنگ نزن پیام هم نده 

بزار باور کنه میتونی بدون اون دوام بیاری 

مردها رو باید تو حالت خوف و رجا نگه داشت 

باید حس کنن 

مث ماهیی هستی که ممکنه از دستش سر بخوری 

اگه ب بودنت مطمین شدن دیگه....

نه عزیزم این شهرهاییکه گفتین بختیارین،لز بزرگ

هم اکنون ده شهرستان این استان یا به طور کامل لرنشین هستند یا اینکه لرها اکثریت جمعیت آنها را تشکیل می دهند و یا هم دستِ کم می توان گفت که جمعیت لرها در آنها قابل توجه است. این شهرستانها شامل: مسجدسلیمان، ایذه، باغملک، لالی، اندیکا، رامهرمز، شوشتر، دزفول، اندیمشک و بهبهان می باشند