2777
2789

بخدا راست میگم من همش دلم میسوزه برای کسی دل رحمی دارم اما آدما ک نگام نمیکنن هیچ خداام نگام نمیکنه عمل بینی کرذم بینیم نابود شد این ی نمونش ،، با اینکه بینی قبل عملم خیلی کوچیک و جمع و جور بود دوبار عمل مردم اما خدا رحمم نکرد،، پدرم تا چندسالگی اذیتمون کرد الانم برادرم فقط سختی کشیدم تمام موهای سرم ریخت از خدا شوهر پولدار خواستم بی پول ترین گیرم اومد جلو چشمم دختر عموها و دختر عمه هان  ک ظالم بودن و ۴ تا دختر همشون پولدارترینن و خوشبخت ترین من ک ی دختر بودم بدبخت شدم،، شوهرم ن در حدم بود ن قیافه ن پول ن عشق هیچی من چجور اعتقاد داشته باشم ب همچین خدایی دخترعموهام زشت من خشگل بودم کلی خاطرخواه داشتم اما خود خدا نخواست برام چرا باید ی بندشو خار کنه ی بندشو ببره رو عرش زندگی اونا شاهانس درصورتی ک کوتوله و زشتن اونوقت اونا الان برای منی قیافه میگیرن ک وقتی با هم بیرون میرفتیم پسرا فقط ب من گیر میدادن چرا اخه 😭من واقعا از خدا دلگیرم بنظرم هرچی ظلم تر زندگیت بهتر الان من میگم همه ی چیزایی ک بهم ندادی اشکال نداره اما تن سالم و ارامش و خوشی بهم بده ولی ارامش بهم نداده واقعا 😔😔

فقط در مورد قسمت قیافه و اینا ک گفتی اینو میتونم بگم اتفاقا خدا تو این قسمت عادله که اگه قیافه نداده به کسی لاقل شانسو بخت خوب بده 

اما نه اینکه به خوش قیافه ها نده همه لایق خوشبختی ان..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط در مورد قسمت قیافه و اینا ک گفتی اینو میتونم بگم اتفاقا خدا تو این قسمت عادله که اگه قیافه نداده ...

والا نمیگم ب منم خیلی داده فقط در مقابل اونا بهتره خیلی وگرنه ب منم ریختی نداده