بخدا راست میگم من همش دلم میسوزه برای کسی دل رحمی دارم اما آدما ک نگام نمیکنن هیچ خداام نگام نمیکنه عمل بینی کرذم بینیم نابود شد این ی نمونش ،، با اینکه بینی قبل عملم خیلی کوچیک و جمع و جور بود دوبار عمل مردم اما خدا رحمم نکرد،، پدرم تا چندسالگی اذیتمون کرد الانم برادرم فقط سختی کشیدم تمام موهای سرم ریخت از خدا شوهر پولدار خواستم بی پول ترین گیرم اومد جلو چشمم دختر عموها و دختر عمه هان ک ظالم بودن و ۴ تا دختر همشون پولدارترینن و خوشبخت ترین من ک ی دختر بودم بدبخت شدم،، شوهرم ن در حدم بود ن قیافه ن پول ن عشق هیچی من چجور اعتقاد داشته باشم ب همچین خدایی دخترعموهام زشت من خشگل بودم کلی خاطرخواه داشتم اما خود خدا نخواست برام چرا باید ی بندشو خار کنه ی بندشو ببره رو عرش زندگی اونا شاهانس درصورتی ک کوتوله و زشتن اونوقت اونا الان برای منی قیافه میگیرن ک وقتی با هم بیرون میرفتیم پسرا فقط ب من گیر میدادن چرا اخه 😭من واقعا از خدا دلگیرم بنظرم هرچی ظلم تر زندگیت بهتر الان من میگم همه ی چیزایی ک بهم ندادی اشکال نداره اما تن سالم و ارامش و خوشی بهم بده ولی ارامش بهم نداده واقعا 😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!