2777
2789

من همش تو ذهنم با مادرشوهرم دعوا میکنم

چون خرچی تیکه میندازه بهم‌مثل بز فقط نگاهش میکنم بعدا یادم‌میاد کاش اینو میگفتم در جوابش

الان همه حرفایی که بهم زده شده یه عقده درونم و همش تو ذهنم جواب حرفاشو میدم و میجنگم باهاش

البته در واقعیت هم قهریم

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود خوری نکن ذهنتو رها کن

قبلا آره زیاد دعوا کردم الان نه اصلا بهش فکر نمیکنم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اعیییییی گفتی خاهر دو سال اینکارو کردم روانم پوکید تمام بدنم ریخت بهم پوستم داغون شد الان ب بدترین ش ...

هییییی 

از خودم بدم‌میاد حس میکنم یا ادم بی عرضه و بی زبونم

دلم میخواست سلیطه باشم و هرچی گفت مثل سگ پاچشو بگیرم

خود خوری نکن ذهنتو رها کن قبلا آره زیاد دعوا کردم الان نه اصلا بهش فکر نمیکنم

نمیتونم یک ساله قهریم

ولی روزی نیست بهشون فکر نکنم

همش یاد کنایه هاش و کاراش میفتم حرصم‌میگیره

آررررره برا من بعضی وقتا پیش میاد یه کسایی میان تو ذهنم که مثلا چند سالم هست ندیدمشون 😁 ولی خدارو شکر خیلی کم پیش میاد چون آخرش عصبی میشم و حرصی دلم میخواد بود و کتکش میزدم 😅

هییییی از خودم بدم‌میاد حس میکنم یا ادم بی عرضه و بی زبونمدلم میخواست سلیطه باشم و هرچی گفت مثل سگ پ ...

دقیقا تمام حالتایی ک برام پیش آورد براسون مستقیم پیش اومد فقط صبور باش جایی هم ک اذیتت میکنن کم برو

دقیقا تمام حالتایی ک برام پیش آورد براسون مستقیم پیش اومد فقط صبور باش جایی هم ک اذیتت میکنن کم برو

اینا چندسال پیش مقدمات طباق منو چیده بود ولی به طرز باورنکردنی دختر خودشون یهو زندگیش رفت رو هوا و طلاق گرفت،باورت میشه انقد زود خدا جواب بده؟؟؟

ولی هنوزم ادم‌نشدن هنوز به خودشون نیومدن