2777
2789
عنوان

تهرانیا میشه ی کمک بکنید

227 بازدید | 33 پست

ما اومدیم خونه فامیلمون قراره ی روزم برگردیم اینام خودشون تازه اومدن اینجا جایی رو بلد نیستن 

اگه بخوایم  جایی بریم که پاساژ و مرکز خرید داشته باشه کجا باید بریم 

میخوایم با مترو هم بریم

ممنون میشم بگید🥺😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید بازار بزرگ تهران .برید بازار تجریش .دربند برید اینا حال میده مسیرم از مترو نگاه کنید راحت میرس ...

بازار بزرگ کدوم ایستگاه باید پیاده بشبم؟

بعد دربند بخوایم بریم با مترو خیلی دوره؟ما الان میدون امام حسین هستیم

بازار بزرگ کدوم ایستگاه باید پیاده بشبم؟بعد دربند بخوایم بریم با مترو خیلی دوره؟ما الان میدون امام ح ...

بازار بزرگ مترو ۱۵ خرداد 

برای دربند هم باید بری مترو تجریش 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

میدون امام حسین

اگه فقط یه روز می مونی که خودتو خسته نکن جای دور نمیتونی،همون سمت میدون انقلاب و پارک دانشجو چهارراه ولیعصر،سمت جمهوری و فردوسی بچرخ با اتوبوس بی آر تی،پارک لاله ،پارک ساعی با همون اتوبوس به سمت میدون تجریش برو

👨‍👩‍👧

باز داره ترافیکا شروع میشهههه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بازار بزرگ کدوم ایستگاه باید پیاده بشبم؟بعد دربند بخوایم بریم با مترو خیلی دوره؟ما الان میدون امام ح ...

برو ایستگاه ۱۵ خرداد پیاده شو

کلا بازارها اونجاست

دلگشا امام رضا تنوعشون زیاده قیمتشون هم نسبت ب جاهای دیگه معقول تره

برای دربند ، درکه ، پارکه جمشیدیه ، توچال و ... باید آخرین ایستگاه تجریش پیاده بشی هم تاکسی هست و هم ون  کلا ۵ دقیقه هم نمیشه تا مترو تجریش

خود مترو تجریش که پیاده بشی تا امامزاده صالح بازارچه داره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر