2777
2789
عنوان

در عجبم😑از پسرا

170 بازدید | 12 پست

الان رفتم سری زدم تو اینستا

ی پسره ملخ مغز رفته زیرعکسم پست گذلشته نخود فرنگی😑

منم رفتم تو پیچش یکی ازاین هرکولا بود😏منم نوشتم واسش گوریل انگوری😂😂😂😂بلا فاصله زیر یکی از عکسا  دیگم پست گذاشت نخود فرنگی زبون دراز

عجبم اینه همش انلاینه ینی🙄بعد عجب دومم اینه چرا نخود فرنگی حالا😂😂😂

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش با هم ازدواج میکنید

بلا بلا به دور  مث غول میمونه

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

منم در عجبم شما برای چی انقدر پیگیری و ادامه میدی

دگ ادامه ندارم در عجب نباش مبارز

عجبم اینه که زیاد بدتم نیومده انگار

نه خوشمم نیومده انگار

نخود فرنگی خشمزه است خوب

😂😂😂😂 میزد بیسکویت خب

عجبم اینه چرا با پسرای بیکار دمخور میشین =))))

باید جوابشو میدام وگرنه میخاست مرتب پست بزاره ولی دیگه جوابش ندادم