2777
2789
عنوان

کیا لوزه بچه شون رو عمل کردن

148 بازدید | 17 پست

سلام به همه.

من از پارسال درگیر گرفتگی بینی پسرم هستم 

خیلی تو خواب اذیت میشه و صداش تو دماغی شده

بهترین دکتر ها رو بردم پارسال قطعی نگفتن جراحی میخاد اما امسال دیگه دوتا دکتر خوب گفتن زودتر جراحی بشه.

من یه کم میترسم آخه پسرم خیلی ترسو هست...

لطفا اگه تجربه ای دارید بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم کرد بچه بود ۳ ۴ ساله بود

یه روز عمل کرد ما فرداش رفتیم مهمونی 

کل مهمونی رو ولی خواب بود زیاد فکر کنم اذیت نشد زیاد یادم نیست ولی بدقلقی میکرد بستنی اینا نمیخورد

این نیز بگذرد...

من داداشم کرد بچه بود ۳ ۴ ساله بودیه روز عمل کرد ما فرداش رفتیم مهمونی کل مهمونی رو ولی خواب بود زیا ...

پسر من بستنی و چیزهای سرد خیلی دوست داره

تو بینارستان نترسید؟ اذیت نشد؟

پسر من بستنی و چیزهای سرد خیلی دوست دارهتو بینارستان نترسید؟ اذیت نشد؟

داداش منم خیلی دوست داشت ولی نخورد اصلا 

تو بیمارستان چون یکی از پرستارا اشنای خالم بود با اون فرستادن تو اتاق عمل نترسید 

بعدشم که بهوش اومد همه براش اسباب بازی و هدیه خریده بودیم که نترسه

این نیز بگذرد...

داداش منم خیلی دوست داشت ولی نخورد اصلا تو بیمارستان چون یکی از پرستارا اشنای خالم بود با اون فرستاد ...

ماهم تو این بیمارستان یه پرستار آشنا داریم و بهم گفت اگه بچه بترسه قبل بردنش تو اتاق عمل تو بغل خودتون بیهوش میکنن و بعد میبرن..

اما دست خودم نیست خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم اصلا عمل سختی نیستش

به خدا از عملش نمی‌ترسم عمل سرپایی هست تقریبا 

نگرانم پسرم از جو بیمارستان و خون گرفتن قبلش و آنژیوکت وصل کردنش نترسه....

آخه مشکل اضطراب و استرس هم داره