2777
2789
عنوان

بحثم با فروشنده نفهم لوازم ارایشی

223 بازدید | 16 پست

دیشب منو همسرم بیرون بودیم داشتیم قدم میزدیم. بعد از کنار یه لوازم آرایشی رد شدیم گفتم عه بریم داخل من یه رژلب می‌خوام ببینم داره. وقتی رفتیم جلو دیدم 5 تا مرد تو مغازن. همشونم یه حس بدی به آدم میدادن. همینطور دور هم بلند بلند داشتن میخندیدن. دوستای فروشنده بودن. مارفتیم داخل دیگه اینام رفتن. 

فروشنده هم یه مرد 45 اینطورا بود. از همون بیرون مغازه یه انرژی منفی بهم داد. 

ما رفتیم داخل بهش گفتم رژلب مدادی Le Chic می‌خوام. 

بعد این کلمه رو چطور تلفظ کردم؟ گفتم "لو شیک" 

لووو نه ها لو. گوشیم o اینو نداره😄

یعنی گفتم lo shic

بعد این با یه حالت مسخره و پوزخند گفت رژلب له شیک نداریم. ولی فلان چیزو داریم. 

بعد گفتم نه ممنون من lo shik میخواستم😂با یه حالت تاکید گفتم

الان پست بعد میگم بقیشو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد با همسرم رفتیم سمت در این صدا کرد گفت خانم محترم!

گفتم بفرمایید 

با یه حرصی گفت اون له شیک نه lo shik. 

گفتم دلیلی نداره شما منو تصحیح کنید

اونم درحالتی که دارید غلط تلفظ میکنید!

بچه ها اینلمه فرانسویه. میدونید که. تو فرانسه e این صداش با اینگلیسی متفاوته. صدای o میده. 

حالا من سر اینکه تلفظ فرانسه بگم واقعا اینطور نگفتم. تو گوگل سرچ کردم اسمشو دیدم اولین چیز اینطور خوندم. 

ولی شوهر خود من فروشنده اس میگه انقد مشتری تلفظای ضایع میگه ما هیچی نمیگیم. تازه من داشتم تلفظ درست میگفتم. بعدش ک اینطور هی بحث کردیم

بحثمون شدید نبود ولی دوتامون یه جور بدی صحبت میکردیم. 

بعد گفتم اقای محترم این که شما عه میخونید تلفظ صحیحش o هست تو فرانسه. گف حالا من فرانسه بلد نیستم. گفتم میدونم😂

این مکالمه زیر 1 دقیقه بود. 

بعدش زدیم بیرون شوهرم از دست خودش عصبی شد ک چرا هیچی به یارو نگفته. ک اصلا ب چه دلیل بحث میکنه. گفتم ولش کن اهمیتی نداره کم عقلیه خودشه. 

ولی واقعا این چ رفتاریه؟ 

شاید تو داری اشتباه میکنی( ک داشت میکرد)

یعنی حتی یه لحظه شک نمبکنی به خودت ک اینطوری واکنش نشون میدی؟!

بعد با همسرم رفتیم سمت در این صدا کرد گفت خانم محترم!گفتم بفرمایید با یه حرصی گفت اون له شیک نه lo s ...

خل‌ بوده طرف حالا چه اصراری داشت 

مهم اینه ادم بتونه منظورشو برسونه 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

متنفرم از این فروشنده ها 

منم یه بار گفتم اَسنس دارید 

گفتم بله اِسنس (با تمسخر) داریم 

میخواستم بگم همون بخوره تو سرت دیگه نگفتم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

متنفرم از این فروشنده ها منم یه بار گفتم اَسنس دارید گفتم بله اِسنس (با تمسخر) داریم میخواستم بگم هم ...

چقدر نفهم!!!

من خودم مدرس زبانم. فرانسه هم بلدم. واقعا دنبال این نیستم ک تلفظ درست بگم. اون چیزای رایجو میگم. ولی باور کن ی وقتا چون خودمون فروشنده اس شوهرم ی تلفظای عجیبی میشنویم ک حتی رایج هم نیست. ولی ابدا تااخر به روش نمیاریم. خب چه فرقی میکنه مثلا؟ شاگردم سرکلاس درسه مگه طرف مقابلم