2777
2789
عنوان

همیشه گره توی کارهام دلم گرفته

116 بازدید | 23 پست

سلام،۹سال که از عرش به فرش رسیدم. توی همه کارام مشکل بوجود میاد، همه اموالمون رفت، جدیدا هم بدتر شده؛ یک ماهه که آرتپش ندارم. کارهام تا دقیقه ۹۰ پیش میره یکدفعه کنسل میشه. حتی کاری که مطمعنم اکی شده گره میوفته، هرچی میفروشم گرون میشه هرچی میخرم ارزون میشه. الانم دو هفته توی کارم گره افتاده هیچ جوری حل نمیشه. چرا خدا عدالت نداره چرا همراه با ظالم و ستمگراست چرا اونا همیشه حالشون خوبه.....

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

در روز چهارشنبه وضو گرفته و

⚜ ۳ مرتبه سوره حمد شریف و

⚜۲۱ مرتبه سوره فلق و

⚜۲۱مرتبه سوره الناس و 

⚜۶ مرتبه سوره اخلاص

را با نیت کامل بخواند و

⚜ دو رکعت نماز حاجت خوانده 

سپس

⚜ 40 مرتبه سوره کوثر 

را بخواند به نیّت گره ای که دارد 

برای رزق و روزی هم خیلی خواص خوبی دارد و ان شاءالله نیّتش برآورده میشود🤲💚

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم حکمتشو هنوز نفهمیدم

من فکر می کنم چون اونا پول دارن پارتی دارن به چیزایی که میخوان میرسن. برای همین انرژی منفی جذب نمی کنند

ما چون هزار مشکل داریم هپیشه انرژی متفی زیادی جذب می کنیم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من فکر می کنم چون اونا پول دارن پارتی دارن به چیزایی که میخوان میرسن. برای همین انرژی منفی جذب نمی ک ...

بخدا که ۶ ماهه تمام التماسشو کردم شب و روز 

سر نماز ،وقت و بی وقت بهش گفتم خدااااا یه دختر ناز دارم میشه یه پسر سالم هم بهم بدی ولی منو ندید 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

در روز چهارشنبه وضو گرفته و⚜ ۳ مرتبه سوره حمد شریف و ⚜۲۱ مرتبه سوره فلق و⚜۲۱مرتبه سوره الناس و ⚜۶ مر ...

ممنونم باشه. این هم فردا میخونم ببینم خدا منو میبینه

بخدا که ۶ ماهه تمام التماسشو کردم شب و روز سر نماز ،وقت و بی وقت بهش گفتم خدااااا یه دختر ناز دارم م ...

یعنی باردار نشدی یا بچه ات دختر دوباره؟

بخدا که ۶ ماهه تمام التماسشو کردم شب و روز سر نماز ،وقت و بی وقت بهش گفتم خدااااا یه دختر ناز دارم م ...

اصلا من یک نفر رو میشناسم شب و روز توی مسجد هستند زن و شوهر. دائم نماز و روضه و نصف ماه هم روزه ولی بدبخت عالم هستند پیر شدند مستاجرن هنوز

دختره

اشکال نداره عزیزم. من خیلی پسر دوست داشتم بچه اولم دختر شد. بعدی خیلی دارو گیاهی و آمپول و...که پسر بشه نشدولی. وقتی باردار بودم یک شب خواب دیدم یک پسر زیبا دارم اما معلول ذهنی و جسمی، بدنیا اومد لخت بود.من یکسره دنبال لباس و پوشک بودم براش...دلم براش کباب بود که انقدر داغونه. بعد بیدار شدم گفتم شایدمصلحت خدا بود بچم دختر بشه اگر پسر بود و یک انگشتش کج بود چیکار میکردم‌. الان یک دختر دارم مثل فرشته انقدر مهربون و شیرین زبون

ممنونم باشه. این هم فردا میخونم ببینم خدا منو میبینه

با اعتقاد قلب انجام بده و خدارو فقط چاره ساز ببین

ان شاءالله به حق امروز و این ماه عزیز جواب میگیری

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اشکال نداره عزیزم. من خیلی پسر دوست داشتم بچه اولم دختر شد. بعدی خیلی دارو گیاهی و آمپول و...که پسر ...

خیرشونو ببینید عزیزم 

یعنی برای دومی اقدام کردید باردار نشدید؟ 

از دیشب تاحالا که بقیه فهمیدن دختره همه باهام سر و سنگین شدن مادر شوهرم واکنش خوبی نداشت

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

خیرشونو ببینید عزیزم یعنی برای دومی اقدام کردید باردار نشدید؟ از دیشب تاحالا که بقیه فهمیدن دختره هم ...

باردار شدم خیلی سخت با کلی درمان و مشکلات شدید بارداری

یعنی چند بار تا پای سقط رفتم ولی بازهم خداروشکر بچه ام موند.

همسرت هم ناراحته؟

بنظرم اول اینکه مهم نباشه دوم اینکه بهشون بگو در تعیین جنسیت پسر نقش مرد مهمه و زن تنها تخمک داره که جنسیتی نداره . کرموزوم x و yکه تعیین کننده جنسیت هستند رو مرد داره. 

با اعتقاد قلب انجام بده و خدارو فقط چاره ساز ببینان شاءالله به حق امروز و این ماه عزیز جواب میگیری

الهی آمین. انشاالله 

فردا یک کار خیلی مهم و سرنوشت ساز دارم

امیدوارم حل بشه