2777
2789
عنوان

باردارم یان😭

68 بازدید | 7 پست

سلام

من تنبلی تخمدان دارم و این ماه دارو مصرف کردم.دو روز قبل از موعدم لک دیدم تا روز اولش( لک اینقد کم بود ک پد نیاز نبود فقط دستمال) رفتم ازمایش دادم روز موعدم گفت بتات ۲۳ باید مجدد تکرار شه همون روز دکترم گفت من این ازمایشو قبول ندارم توی ازمایشگاه خودم بتا بده دوباره بتا تکرار شد و عددش ۵بود( دوتا ازمایش تو یک روز بود با دوتا عدد متفاوت بود).چن تا بیبی چک زدم ک تا ۱۰ دقه یه هاله خیلی کمرنک میندازه‌ب نظرتون باردارم؟

خواهر دل خوش نکن که دلت نشکنه بعدش

نمیدونم والا

ولی بی بی چک همون لحظه اول قبل از اینکه cخط بندازهT خط میندازه اگه مثبت باشه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیگ اینقدر منتظر موندم خستم 😭💔 خیلی ممنون

میدونم که انتظار خیلی سخته حق داری

ولی باور کن فقط استرس مانع بارداریته که کنترلشم سخته

ورزش کن تکنیک تنفس پیاده روی تا روحیت شاد بشه

چند ساله منتظری؟؟

سقط نداشتی؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
میدونم که انتظار خیلی سخته حق داریولی باور کن فقط استرس مانع بارداریته که کنترلشم سختهورزش کن تکنیک ...

اره واقعا همین حرص خوردنه بدتر اذیتم میکنه

خودم ۲۵ سالمه ۱۷ سالگی ازدواج کردم اصلا جلوگیری نداشتم ی بار با دارو باردار شدم ک نموند برام 

اره واقعا همین حرص خوردنه بدتر اذیتم میکنهخودم ۲۵ سالمه ۱۷ سالگی ازدواج کردم اصلا جلوگیری نداشتم ی ب ...

خواهرشوهر من بعد 12 سال انتظار باردارشد ولی دومی رو تو یک سالگی بچه اولش باردارشد دختر عمو و دختر داییمم بعد 10 سال باردار شدن ولی دومی براشون خیلی راحت اومد

نگران نباش تو 8 ساله اقدامی، انشاءالله زودتر باردار میشی

ای یو ای  یا ای وی اف نکردین؟؟

خودت یا شوهرت مشکلی ندارین؟؟