دوسپسرم میخواد با خانوادم حرف بزنه که خیالشون راحت باشه بابت رفت و امد تا موقعی که شرایط ازدواج فراهم بشه ینی حدود یه سال دیگه، ولی خانوادم اصلا قبول نمیکنن بابام میگه حرف بزنم که راحت بری عشق و حال کنی زیرخوابش بشی؟ الان ۵-۶ ماهه دارم التماسشون میکنم که حرف بزنن با دوسپسرم، ولی اصلا قبول نمیکنن و میگن فقط خواستگاری 🤦🏻♀️خسته شدم دیگه نمیکشم،فرار کنم بده؟ خود دوسپسرم گفته همه جوره پشتتم و نگران هیچی نباش( چند بار شده خانوادم تهدید کردن که اگه بری سر قرار دیگه دور مارو خط بکش و قرار نیست خونه رات بدیم، در خونه رو هم قفل کردن ولی بعد بازم باز کردن، دوسپسرم همیشه میگفت اگه باز نکردن زنگ بزن بیام برت دارم باهم بریم)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب فرار کنی عقدتون میکنن دیگه، دوس پسرت چطور مشکلی نداره با فرار کردنتون، اما میگه یک سال بعد عقد کنیم، در حالی که فرار کنی باید عقدت کنه، خب رسمی بیاد خاستگاری دیگه