2777
2789

بعد چند روز رفتم اینستا جز اعصاب خوردی چیزی برام نداشت ، چطور شده که همه مردا تو ورزشگاه تصمیم گرفتن نامرد و بی غیرت بشن و همه زنها بی شخصیت😤😤🤬چطور زنها میتونن به زن و مادر کسی فحش جنسی بدن ؟؟؟ 

باورم نمیشه 

انگار قبل از هر چیزی تو اخلاق وفرهنگ سقوط کردیم 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده مگه

من که طرفدار بیرانوند نیستم ولی حقش نبود به خانواده اش فحش بدن 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

زنا هم تو ورزشگاه بودن یعنی؟

زنها بودن و عجیب اینکه بدترین فحش ها رو میدادن😤 مردا هم همینطور 

منم دیدمباورم نمیشه یه زن اینقدر میتونه بد دهن باشه

منم هنوز باورم نشده 

متاسفانه دوره زمونه ای شده که اکثرا فکر میکنند برای خالی کردن خودشون یا گرفتن حقشون باید فحش بدند.

یه زن به همچین درجه ای برسه باید فاتحه ی نسل اینده را خوند چون بچه از مادر الگو‌میگیره.

اصلا به نظر من تو این وضعیت اقتصادی باید فوتبال رو تعطیل کنن

واقعا دستاورد فوتبال برای این کشور چیه ؟؟؟ 

چند سالیه فوتبال نگاه نمی‌کنم نمیدونستم زنها هم میرن ورزشگاه

اره بلاخره زنها هم با فشار فیفا میتونن برن 

فک کردی زنای حسابی دغدغه اشون ورزشگاه رفتنه

اگه نگم همه خیلیاشون آدمای نرمالی نیستن

مگه یه خانوم حسابی میره اونجا که کلی نر دارن حرفای رکیک می زنن

چه برسه خودشم همراهی کنه