2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم🥲🙏🏻

81 بازدید | 12 پست

یه خواستگار دارم همچیش اوکیه باهم تفاهم داریم

رفتم ایدیشو توی روبیکا زدم عکس پروفش دست یک دختر رو گرفته.

خودم میگم شاید خواهرکوچیکش باشه

باخواهر بزرگش صمیمیم ازاون بپرسم؟؟چه کارکنم به نظرتون😞

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

شاید عکس از گوگلی باشه

نه انگشتری ک دستشه رو دیدم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش بپرس همونجا پیام بده بگو چه پروفایل قشنگی در موردش توضیح میدین؟ اگه موجه بود ان شاءالله خوشبخت ...

اینم راه خوبیه

ممنون عزیز دلم🥲❤️

بزار وقتی واسه جلسه خواستگاری رسمی اومدن بپرس عزیزم

میترسم الکی بگه خواهرمه

خواهرش فکر نکنم باشه، اما خب الان هیچ پسری هم نیست که قبلا دوست دختر نداشته باشه ، تحقیق کن ببین اگ ...

خودش میگفت هرادمی یه گذشته ای داره میخاست توضیح بده رابطه شو منتها من چون ذهنم همش درگیر میشه و مقایسه میکنم گفتم ادامه نده

خیای گیجم خداکمکم کنه فقط🥲

خودش میگفت هرادمی یه گذشته ای داره میخاست توضیح بده رابطه شو منتها من چون ذهنم همش درگیر میشه و مقای ...

وقتی ایطور گفته پس بهش فکر نکن ، البته خودمم ایطورم ترجیح میدم نفهمم گذشته چخبر بوده، ان شاءالله بهترین ها واست اتفاق بیوفته عزیزم🥰🌹

وقتی ایطور گفته پس بهش فکر نکن ، البته خودمم ایطورم ترجیح میدم نفهمم گذشته چخبر بوده، ان شاءالله بهت ...

امروز ازخواهرش پرسیدم برام توضیح داد برای چی این پروفایلو گذاشته یکم قانع کننده بود تا ببینم چی پیش میاد

ممنونم عزیزدلم همچنین❤️❤️

ان شاءالله خواسته دلت با مصلحت خدا یکی باشه عزیزم 🥰🌹

فداتشم❤️