mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3748 عنوان به کمکتون نیاز دارم🥲🙏🏻 81 بازدید | 12 پست یه خواستگار دارم همچیش اوکیه باهم تفاهم داریمرفتم ایدیشو توی روبیکا زدم عکس پروفش دست یک دختر رو گرفته.خودم میگم شاید خواهرکوچیکش باشهباخواهر بزرگش صمیمیم ازاون بپرسم؟؟چه کارکنم به نظرتون😞 میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️ 1403/11/09 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3748 شاید عکس از گوگلی باشه نه انگشتری ک دستشه رو دیدم میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
zybayeوحشی عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 3363 نه انگشتری ک دستشه رو دیدم خودش بپرس همونجا پیام بده بگو چه پروفایل قشنگی در موردش توضیح میدین؟ اگه موجه بود ان شاءالله خوشبخت باشین
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3748 خودش بپرس همونجا پیام بده بگو چه پروفایل قشنگی در موردش توضیح میدین؟ اگه موجه بود ان شاءالله خوشبخت ... اینم راه خوبیهممنون عزیز دلم🥲❤️ میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3748 بزار وقتی واسه جلسه خواستگاری رسمی اومدن بپرس عزیزم میترسم الکی بگه خواهرمه میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
pari_yas عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 172 میترسم الکی بگه خواهرمه خواهرش فکر نکنم باشه، اما خب الان هیچ پسری هم نیست که قبلا دوست دختر نداشته باشه ، تحقیق کن ببین اگ رابطه ای هست تموم شده اس واسش یا نه
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3748 خواهرش فکر نکنم باشه، اما خب الان هیچ پسری هم نیست که قبلا دوست دختر نداشته باشه ، تحقیق کن ببین اگ ... خودش میگفت هرادمی یه گذشته ای داره میخاست توضیح بده رابطه شو منتها من چون ذهنم همش درگیر میشه و مقایسه میکنم گفتم ادامه ندهخیای گیجم خداکمکم کنه فقط🥲 میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
pari_yas عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 172 خودش میگفت هرادمی یه گذشته ای داره میخاست توضیح بده رابطه شو منتها من چون ذهنم همش درگیر میشه و مقای ... وقتی ایطور گفته پس بهش فکر نکن ، البته خودمم ایطورم ترجیح میدم نفهمم گذشته چخبر بوده، ان شاءالله بهترین ها واست اتفاق بیوفته عزیزم🥰🌹
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3748 وقتی ایطور گفته پس بهش فکر نکن ، البته خودمم ایطورم ترجیح میدم نفهمم گذشته چخبر بوده، ان شاءالله بهت ... امروز ازخواهرش پرسیدم برام توضیح داد برای چی این پروفایلو گذاشته یکم قانع کننده بود تا ببینم چی پیش میادممنونم عزیزدلم همچنین❤️❤️ میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
pari_yas عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 172 امروز ازخواهرش پرسیدم برام توضیح داد برای چی این پروفایلو گذاشته یکم قانع کننده بود تا ببینم چی پیش ... ان شاءالله خواسته دلت با مصلحت خدا یکی باشه عزیزم 🥰🌹
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3748 ان شاءالله خواسته دلت با مصلحت خدا یکی باشه عزیزم 🥰🌹 فداتشم❤️ میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️