2777
2789
عنوان

یه سوال همیشه ذهنمو درگیر کرده

163 بازدید | 13 پست

چرا خانواده ها از بچه هاشون مخصوصا تو موضوع طلاق اونم دختر

حمایت نمیکنن

واقعا دلشون نمیسوزه بابت تک تک زحمتهای که براش کشیدن

خیلی اینجا دیدم که میگن تو اقوامم هم دیدم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از خانواده ها هم من دیدم خیلی خوب حامی دخترشون میشن

ولی حرف شما در مورد اکثریت صدق میکنه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

چون حس میکنن اگه دخترشون طلاق بگیره آبروشون میره برای همین دوس دارن سر زندگیش بمونه

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

بعضی از خانواده ها هم من دیدم خیلی خوب حامی دخترشون میشنولی حرف شما در مورد اکثریت صدق میکنه

دقیقا خودمم دیدم الان دختر همسایه مامانم طلاق گرفته اینقدر از خودشو دخترش خوب مراقبت میکنن که نگو

تازه مامان دختره هم خوشحال بود 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

دقیقا خودمم دیدم الان دختر همسایه مامانم طلاق گرفته اینقدر از خودشو دخترش خوب مراقبت میکنن که نگوتاز ...

من کیف میکنم همچین خانواده های باشعوری میبینم

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

چون بعد طلاق دختر دیگه از پدر ومادر حرف شنوی نداره بعد با این تورم ‌گرونی پدر ومادر هم به بار به دنیا اومدن یه بار زندگی می کنن در واقع دنبال دردسر نیستن پس حمایت در مار نی

دقیقا همیشه از پسر و نوه پسر حمایت میکنن،چون پسر خرج خودشو درمیاره اما دختر باید خرجششم کنی،بعضی پدرمادرا واقعا ندارن،ولی من خودم همسرم خوبه،بابامم بهترین بابای دنیاس اما مطمعنم اگه کارم به طلاق بکشه نمیگه نیا اما همیشه حس اضافه بودن دارم واونجور بخوام نیست چون هم واقعا دستش هیلی تنگه همم واقعا هزاربارشنیدم گفته دختره باید ول میکرد میومد اما بچشو نمیارد برا کجا اورده مینداختش به باباش،اما ادم چجور دل از بچش میکنه،الان دارم فکر میکنم طلاق بگیرمو برم خونه بابام و یه اخم به بچم کنن دارم گریه میکنم