2777
2789

دوستام همه رفتن از سایت 

بیشتر وایی منفی میگیرم از کاربرا

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@آنخماعو

عزیزممم مرسی خوشگل❤️❤️

درود پُر مَلات  عامون، بیمه ی راه شما 😂😂🌸🌸❤️❤️

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

دردت بجونم قلبم چشااااامممم خوشگلم امیدم نفسام مهربونم🧿🤍

خدانکنه عشق من 

این چن روز نبودیاااا خوبی عزیزدلم 🫂🤍

ی تایپک برات زدم ببین🤭

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

خدانکنه عشق من این چن روز نبودیاااا خوبی عزیزدلم 🫂🤍ی تایپک برات زدم ببین🤭

اره گلی مهمون دارم پسرمم مریض شده.. قربونت برم دیدمش فداتشم ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده میخواستم کامنت بزارم قفل بود🥲ولی دیدمش عشق کردم انرژی گرفتم هلنم جان دلم برام تاپیک زده مردم از ذوق

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اره گلی مهمون دارم پسرمم مریض شده.. قربونت برم دیدمش فداتشم ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده میخواس ...

الهی عزیزم انشاءالله زودی خوب میشههه

خدانکنه عزیزدل هلن

قربونت برم 

ن اونیکی رو ندیدی اون بازه🤣

اولین تایپکم

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

الهی عزیزم انشاءالله زودی خوب میشهههخدانکنه عزیزدل هلنقربونت برم ن اونیکی رو ندیدی اون بازه🤣اولین ت ...

الان میام طلاییم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید