2777
2789

سلام دوستان اینقدر که از برنامه نویسی تعریف میکنند پردرآمد هست یا همش تبلیغه. پسرم خیلی دوست داره یاد بگیره ومعلمشون تو کلاس خیلی تعریف میکنه البته خودش تو این زمینه کار میکنه وکلاس آموزشی میذاره من فکر میکنم برای بازار گرمی کلاس خودشه نظر شما چیه؟ 

خدایا شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکیو میشناسم زیر ده میگیره سابقش کمه تازه رفته باید حداقل سه سال سابقه داشته باشن برای شرکتای بزرگ  وواقعا راحت نیست  ولی حالا خیلی بالا فک کنی نه ولی کار براش هست

من یکیو میشناسم زیر ده میگیره سابقش کمه تازه رفته باید حداقل سه سال سابقه داشته باشن برای شرکتای بزر ...

شرکت که میگن حقوقش تو این زمینه کمه تو جاب ویژن شهرمون سرچ کردم چنتا شرکت اونم حقوقش خیلی کم بود ولی دور کاری در آمدش خوبه البته اونم اینجا شنیدم نمیدونم واقعیت داره یا نه

خدایا شکر 
درآمدش چطوره فریلنسری چطوره؟

خودش پروژه میگیره دانشگاه کامپیوتر خوند ولی هیچی تو دانشگاه یاد نگرفت خیلی خواهرم زحمت می‌کشه خیلی تمرین میکنه در امدشم بستگی به پروژه های که بر میداره داری مثلا هر پروژه از 20 تومن شروع میشه که یک هفته طول می‌کشه جدای اون هم پشتیبان سایت شرکت های خصوصی و آنلاین شاپ و ... هست که خب حقوق ثابت داره دیگه و کلاس آموزشی که میزاره

ولی خیلی استعداد و تلاش میخواد 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
درآمدش چطوره فریلنسری چطوره؟

ولی درکل اینجوری نیست که توش پول ریخته باشه هم دوره ای هاش اکثرا بیکارن باید زرنگ باشی کار بدزدی

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
خودش پروژه میگیره دانشگاه کامپیوتر خوند ولی هیچی تو دانشگاه یاد نگرفت خیلی خواهرم زحمت می‌کشه خیلی ت ...

پروژه دور کاری برمیداره؟ پس اینجوری که میگید درآمدش بد نیست پسرم خیلی پشتکاروعلاقه داره که یاد یگیره وتواین زمینه استعدادم داره 

خدایا شکر