2777
2789

همش بهم میگن که چقدر خوب و جذابم 

ولییی

نه دوستی دارم

نه دوست پسری نه هیچی

همیشه تنهااااام

خب چراااا🥲

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین شکلیم و خیلیم دوس دارم خودمو 

ب هیچ کس محل سگم نمیدم 

ن اینکه خیلی از مردا یا آدما خوشم میاد از اونه

انقدی ضربه خوردم ارشون ک همه ب پشمم باشن

الانم زندگیمو خیلی دوس دارم با ی دنیا عوضش نمیکنم 

گورِبابایِ هر چی ازدواج و دوس پسره

مردم تعارف زیاد میکنن....

همه که تعارف نمیکنن😂

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

منم همین شکلیم و خیلیم دوس دارم خودمو ب هیچ کس محل سگم نمیدم ن اینکه خیلی از مردا یا آدما خوشم میاد ...

من نگفتم مثل شمام🤣نمیدونم چرا گفتید شبیهیم

من اخلاقم خوبه

مجردم هستم دنبال دوست پسر هم نیستم

میگم با این که جذابم ولی دوست پسر ندارم با ابن وجود

من نگفتم مثل شمام🤣نمیدونم چرا گفتید شبیهیممن اخلاقم خوبهمجردم هستم دنبال دوست پسر هم نیستممیگم با ا ...

اشتباه خوندین متنو اینجاس میگن ی کسره کارو میسازه 

گفتم من همین شکلی خودمو دوس دارم

با همین شکلیِ خودم حال میکنم😂

برعکس من 😂

چه جالب . خدارو شکر کنین 

مهره مار دارین لابد خدا براتون خاسته لابد

خوب شاید یکی از دلایلی که جذابید همینه که آدمه سالمی هستید و دنبال رل زدن و ... نیستید .

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

برعکس من 😂چه جالب . خدارو شکر کنین مهره مار دارین لابد خدا براتون خاسته لابدخوب شاید یکی از دلایلی ...

نه نفرمایید

والا مهره مار ندارم ولی بقیه میگن داری😂 نمیدونم دیگه

ممنونم لطف دارید