2777
2789
عنوان

خستم از همه چی

124 بازدید | 14 پست

خستم از اینکه انقد برا کسی ارزش ندارم خستم از اینکه تحقیرم میکنن خستم از اینکه درک نمیشم خستم از اینکه کسی دوسم نداره خستم از اینکه جوریکه خانوادم میخواست نشدم خستم از اینکه تلاش میکنم ولی نمی‌رسم خستم از همه چی می‌خوام بذارم برم می‌خوام دیگه نباشم بودن و نبودن من برای کسی مهم نیست قرص برنج گرفتم منتظرم شب بشه خودمو راحت کنم قرصو میخورم بعد خودمو پرت میکنم پایین که هیچ جوره زنده نشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الا فک میکنی همشون خوش خوشانشونه؟ فقد تو بدبختی این بچه بازی ها چیه همه مشکل دارن باید این کارو کنن همش قرار نیس زندگی همین طوری بمونه شانس در ماهم میزنه کم میاری برا چی

راستش بگم اینکه منم درد شمارو کشیدم و اگر بخاهید باهاتون وارد رابطه میشم خداوند بهم از نظر قدرت بدنی و سالم بودن همه جوره بهم داده ولی فقط بهم از مال دنیا نداده یا اگرم داده با ازمایش های سخت ازم گرفتنش رک حرفامو زدم از بس سختی کشیدم قلبم مهربون شده و در ایمان به خداوند سرامد بیشتر مردمم  فکراتونو بکنید و به خودکشی این چیزا فکر نکنید درست میشه همیشه اینجوری نیست چندتا در بسته میشه بعد یهو یه در باز میشه که به تمام درهای بسته ارزش داره 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

ی چیز بگم بت

اشتباه اول راه من این بود

اینکه از همه توقع داشته باشم انتظار و...

ولی اینو بدون کسی هیچ کسی حتی پدر و مادرت وقتایی ک واقعا نیاز داری دست کمک به سمتت دراز نمیکنن چون تو 

تو این دنیا تنها به دنیا اومدی تنها هم میری قبرستون کسی قرار نیست اونجا همراهیت کنه تنها کسی ک داری خداست اینو از کسی بدون ک آدما زخم زدن بهش همش و ی ثانیه راحتش نذاشتن

از ی جایی به بعد میفهمی این تویی ک باید وقتی توهین کردن انقد واسه خودت ارزش قائل باشی ک بزنی تو دهنشون تو هر مقام و موقعیتی هستی اجازه نده دیگران آنقدر بی احترامی کنن به تو 

تویی که همیشه پشت خودت بودی

خونواده من نه تنها کمک نمیکنن انتظارات بالا بالا هم دارن این عادیه

اینکه بعد تلاش به هدفت نرسی هم عادیه

نود درصد آدمای دنیا اینایی ک تو میگی رو طی کردن ولی مهم اینه ک کی تا آخرش رفته اون برده اون روزای خوبشم دیده ولی تو تو اوج نا امیدیت مردی...

قوی باش و به مشکلات کم توجهی کن چون هر چقد اونو رو بیشتر بزرگ کنی راحت تر میزننت زمین 

واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم زندگیمو من با هم سن و سالام خیلی فرق دارم کاش میشد منم مثل بقیه بودم مثل ...

منم همین شکلیم خیییلی باهاشون فرق دارم انگار صد ساا بیشتر زندگی کردم ذوقایی ک اونا دارن من ندارم

تفریحایی ک اونا میکنن پولایی ک اونا به راحتی خرج میکنن من ندارم سختیایی ک من میکشم اونا نمیکشن شکستایی ک من با ذوق منتظر موفقیتشون بودم رو هم نداشتن

ولی من به این راحتیا تسلیم نمیشم هر خری هر زری میخواد بزنه بزنه چ میخواد مادر باشه ک وقتی این شکلی میکنه و پشتتو خالی میکنه دیگ نیست

چ هر عابری باشه

کجا اونا تو خستیات پیشت بودن الان به خاطر حرفاشون غصت بگیره

خیلی وقته آدمه حرفاشون رفتاراشون واسم مهم نیست دیگ

خیلی حس خوبیه ک این شکلی شدم ک آدما به پشمامم نیستن انقد از بقیه و خونواده زخم خوردم ک این شکلی بشم

واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم زندگیمو من با هم سن و سالام خیلی فرق دارم کاش میشد منم مثل بقیه بودم مثل ...

بقیه هم سن و سالا کراش میزنن عاشق میشن 

ولی من هیچ وقت نتونستم من نه از کسی خوشم اومده نه عاشق شدم 

خیلی جدیم و دوستام میکن تو کلا احساس نداری ولی بازم ب پشمم من خودمو این شکلی ک هستم پذیرفتم و خیلیم دوسش دارم