2777
2789
عنوان

نماز امام رضا حاجتدارا بیاین😍

223 بازدید | 6 پست

ان شاءالله حاجت روا بشید به حق امام رضا.

التماس دعا.

هرگاه دچار امر دشواری شدی دو رکعت نماز بخوان .

در رکعت اول بعد از حمد آیه الکرسی، در رکعت دوم بعد از حمد سوره قدر بخوان. بعد از نماز قرآن را بر روی سر بگیر و بگو :

«أَللَّهُمَّ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ إِلی خَلْقِکَ، وَ بِحَقِّ کُلِّ ایَةٍ فیهِ، وَ بِحَقِّ کُلِّ مَنْ‏ مَدَحْتَهُ فیهِ عَلَیْکَ، وَ بِحَقِّکَ عَلَیْهِ، وَ لا نَعْرِفُ أَحَداً أَعْرَفَ بِحَقِّکَ مِنْکَ»

سپس ده ‏مرتبه ذکر : «یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»، ده مرتبه:بِحَقِّ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه:بِحَقِّ عَلِیٍّ، ده ‏مرتبه:بِحَقِّ فاطِمَةَ، ده مرتبه: بِحَقِّ الْحَسَنِ، ده مرتبه: بِحَقِّ الْحُسَیْنِ، ده‏ مرتبه:بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ، ده مرتبه: بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه:بِحَقِّ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه:بِحَقِّ مُوسَی بْنِ جَعْفَرٍ، ده مرتبه:بِحَقِّ عَلِیّ ‏بْنِ مُوسی، ده مرتبه:بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه:بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه:بِحَقِّ حَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه:بِحَقِّ الْحُجَّةِ.

اگر چنین کنی پیش از آن که از جایت برخیزی خداوند حاجتت را برآورده می کند. (مستدرک الوسائل:ج6، ص 315؛ مکارم الأخلاق:ج2،ص 112؛ بحار الأنوار:ج91،ص 353)

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

ده دیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوما عاجزانه ازتون خواهش میکنم برای امضام دعا کنید واقعا احتیاج به معجزه هست🙏🏻🤲🏻😔

الهی به حق امام رضا زودتر سلامتیشون روبه دست بیارن❤

قبلا خوندم نتیجہ نگرفتم

به صلاحتون نبوده عزیزم