2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین خیلی مهمه

38 بازدید | 8 پست

بچه ها مادرم داشت موهامو شونه میکرد یهو گفت یه دونه از موهات سفید شده بعد های کاری هم نکردا اون مو کنده شد بعد نشونم داد دیدم اندازه یه تیکه حدود یه سانتی از ریشه به پایینش شیریه تقریبا بعد ببین انگار پوسیده بود دس زدم بش شکست و خورد شدد یه چند تا مو از جاهای مختلف سرم هم اینطوری بودن خیلی تعجب کردم بگین چرا اینطوری شد؟

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موی سفید بین موهام دارم بعد مثل موهای دیگم نیست ی حالته موج داره

نه ببین این یکی فقط یه سانت نزدیک ریشه اینطوریه بعد میشکنه خورد میشه سفید هم نیست شیریه 

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

کوچولویی که. شاید ارثیه زود سفید بشه ببین ما بهش میگیم (خال)بین موهام سفید پیدا میشه

نه ببین این یکی فقط یه سانت نزدیک ریشه اینطوریه بعد میشکنه خورد میشه سفید هم نیست شیریه