آوینیییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 980 عنوان حالم از شوهرم بهم میخوره 512 بازدید | 26 پست چیکارکنم داره برام سخت میشع زندگی کردن نفس کشیدن دارم خفه میشم تواین خونه بعداز خیانتش حالم ازش بهم میخوره دوس دارم انقدربزنمش خون بالابیاره♡🖤🦋اقایون لطفا درخواست ندین♡🦋🖤 از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡 1403/11/09 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25881 خیانتش چطور بوده؟؟ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
آوینیییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 980 پس چرا باهاشی دخترم شیش ماهشه از طرفیم نمیزاره ببرمش از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
آوینیییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 980 خیانتش چطور بوده؟؟ چت بوده ولی خوب قبل من سه سال باهاش بوده قرار بوده ازدواج کنن ..عساشونو براهم فرستاده بودن کلی بگو بخند داشتن همه عکساشو ذخیره کرده بود توروی منم وایساد گفت دوسش دارم از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
آوینیییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 980 الانم خیانت میکنه؟ نمیدونم ولی داغونم داغون حالم از این زندگی بهم میخوره نگاش میکنم دوس دارم بالا بیارم از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25881 چت بوده ولی خوب قبل من سه سال باهاش بوده قرار بوده ازدواج کنن ..عساشونو براهم فرستاده بودن کلی بگو ب ... وای چه سختـ. خب مشخصه بازم باهاش ادامه میده... میخوای هنثز باهاش زندگی کنی؟ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
my_2004 عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 452 نمیدونم ولی داغونم داغون حالم از این زندگی بهم میخوره نگاش میکنم دوس دارم بالا بیارم خیانت هیچ موقع از ذهن پاک نمیشه فکر نکن هیچ موقع هم یادت بره چون با دیدنش داغش همش تازه میشه
آوینیییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 980 وای چه سختـ. خب مشخصه بازم باهاش ادامه میده... میخوای هنثز باهاش زندگی کنی؟ نه بین این هفته میرم منتظر یه کاریم که دارم اون حل بشه رفتم از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
آوینیییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 980 خیانت هیچ موقع از ذهن پاک نمیشه فکر نکن هیچ موقع هم یادت بره چون با دیدنش داغش همش تازه میشه با دیدنش یک بار ازم عذرخواهی نکرد همش گفت من اونو دوس دارم اونم منو دوس داره.اون دخترم خودش ازدواج کرده یه دخترم داره خیلی دلم گرفته اجی نمیدونم چه جوری خودمو اروم کنم هرچقدرم گریه میکنم انگار بدتر میشم همش میگم اگ منو نمیخواست چرا اومد جلو باخواهشو التماس از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
آوینیییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 980 حتی دیگ دخترمم برام مهم نیس حس میکنم افسردگی گرفتم از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25881 با دیدنش یک بار ازم عذرخواهی نکرد همش گفت من اونو دوس دارم اونم منو دوس داره.اون دخترم خودش ازدواج ک ... اگر جای شما بودم چت یا مدرکی پیدا میکردم و میفرستادم برا همسرش. آبروشو ببرو. خدا لعنتش کنه انوقت اینجا از همچین زنهایی حمایت میکنن که قضاوتشون نکنید زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
my_2004 عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 452 با دیدنش یک بار ازم عذرخواهی نکرد همش گفت من اونو دوس دارم اونم منو دوس داره.اون دخترم خودش ازدواج ک ... میگفتی منم دوست ندارم بزار عذاب وجدان میگرفت اگه نمیتونی ازش جدا شی شرایط نداری یا موقعیت مالی نداری دیدی چت میکنن دختررو تهدید کن به شوهرت میگم داری زندگیمو خراب میکنی بعدش دوست نذاشت مجبور بود یا کوربود؟؟!!
آوینیییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 980 اگر جای شما بودم چت یا مدرکی پیدا میکردم و میفرستادم برا همسرش. آبروشو ببرو. خدا لعنتش کنه انوقت این ... شماره شوهرشم دارم ماله خودشم دارم توگوشی شوهرم بود ولی سپردمش ب خدا بخاطر دخترش این کارو نمیکنم 😔😔فقط خدا ازدلم خبرداره ک خونه از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡