2777
2789

به پدر شوهرم بهم بی احترامی بدی کرد تو جمع چند روز پیش ۴ ۵ روز پیش

الان شوهرم از کار اومده همچین توپش پره دعوا میکنه اصا همچین آدمی نیس میگه بابل گفته مهلا چهار روزه خونمون نیومده حالا یه چیزی گفتم 

حرفش خیلی بد بود دخترا دلم شکست بار اولشم نبود.

بعد الان شوهرم اونده بود هی میگفت تو اگه زنه خوبی باشی من بهت اینجوری نمیگم اونجوری نمیگم خونه مادر شوهرم بالاس دوست دارم زنگ بهش بیاد بهش بگم چرا بابا به شوهرم اینجوری گفته 

با اینکه من تو جمع جوابشو هیچی ندادم حقه این که دعوا کنم داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم پدرشوهرم بهم دست درازی کرده ولی شوهرم میگه نه بابای من خداست

ایییی خاهر قشنگ یه بار بهم گفت از خونم برو بیرون با اینکه بهش بی احترامیم نکردم ولا حقم داری

اگ مادرشوهرتون هواتونو داره بنظرم زنگ بزنید 

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

نه 

کشش ندین دیگه 

فکر کردین مادر شوهر حامی شما میشه؟ 

به حرف همسر تونم محل ندین 

اگر زنگ بزنین یک کلام حرف بزرگ میشه 

بدتر بدهکار میشین

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

نمیدونم به خدا میترسم بگه همچین چیزی نیست

شوهرمنم خیلی هوای باباشو داره متاسفانه باباشم زن گرفته مادرشوهرم رحمت خدا رفته زنش ی زن دورو واقعییییی. چقددرکت میکنم بنطرم باشوهرت بروخونشون سری بزن اماخودتو سنگین بگیرمن ک چهارماهی ی باراینم درحدپنج دقیقه اونم درحضورهمسرم اهمیت نده بهشون سعیکن ب خودت فکرکنی تنها

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
شوهرمنم خیلی هوای باباشو داره متاسفانه باباشم زن گرفته مادرشوهرم رحمت خدا رفته زنش ی زن دورو واقعییی ...

خاهر بچم یه خراب کاری ما ترسیدیم چیزیش بشه بعد بچمو دعوا کردم گفتم چرا یه بند نمیشه 

چی بگه خوبه قشنگ مرگه چرا بند نمیشی

خاهر بچم یه خراب کاری ما ترسیدیم چیزیش بشه بعد بچمو دعوا کردم گفتم چرا یه بند نمیشه چی بگه خوبه قشنگ ...

دقیقا منم مشکلم باخونواده همسرم همینه پسرم شیطنت میکنه اوناهم شعورصفرخودشونو بابچه چهارساله مقایسه میکنن عزیزمی چیزی بگم ناراحت نمیشی؟  میدونم شمااز نگرانی با پسرتون صحبت کردید اما چون شما اینجوری باپسرتون حزف میزنید اونام ب خودشون جرئت میدن اهانت کنن منم همسرم باپسرم جلوشون باپسرم دعوامیکنه ک اونا پروشدن

دقیقا منم مشکلم باخونواده همسرم همینه پسرم شیطنت میکنه اوناهم شعورصفرخودشونو بابچه چهارساله مقایسه م ...

عزیزم بار اول نیست کلم خیلی بهم تو جمع بی احترامی میکنه 

من با بچم بودم عمشم دعواش کرد چرا بهم گفت مرگ چرا