2777
2789
عنوان

پیام های مشکوک همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 107 پست
آره باید بفهمه کیه آشناس یا نه بعد از فکو فامیل مثل خواهرشوهرش زیر زبون کشی کنه ک چیزی بوده یا ن

خواهرشوهرم بفهمه ب من خیانت کرده قبل من خونشو میریزه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
خوب خانومش حساسه شاید نمیخاسته ببینه با یک خانوم صحبت میکنه .ماکه اخلاق استارتر رو نمیدونیم .یعنی نم ...

آخه همکار خانوم نداره خودم همکارش بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فقط رو گوشی خودت نه اگه حواست باشه نمیفهمه فقط هرپیامشو اگه قبل از خودش باز کنی برای اونم خونده ...

آهان اونطوری مشکلی نیس فقط اینکه میخواستم ببینم واسش پیام نمیره که این گوشی داره شماروچک می‌کنه باتشکر

خدارو شکر من شوهرم تلگ رام ندارم اگه داشت با این حساسیتم دیوانه میشدم😐

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
آهان اونطوری مشکلی نیس فقط اینکه میخواستم ببینم واسش پیام نمیره که این گوشی داره شماروچک می‌کنه باتش ...

شوهر منم نداشت چون میدونست من حساسم خودشم کلا خوشش نمیومد اما خواهرشوهر عوضیم چون میدونست من دوس ندارم بازور شوهرمو راضی کرد تلکرام بریزه

ببین بعضی وقتا سخت گیری بی خود باعث میشه طرفت چیزای الکی رو هم پنهان کنه مثلا از ترس اینکه شما بفهمین مزاحم داره پیاماشو پاک کنه بعضی وقتا مرداد از بچه ها هم بچه ترن...منم دوست خواهر شوهرم ب خواهرشوهرم گفت داداشت میخواد طلاق بگیره خیلی پیگیر شوهرمه اونم گفت نه بعد که ب شوهرم گفت در جواب خواهرش گفت اون میخواد زندگی خراب کنه و تو ب ماری چیزی نگو ناراحت میشه ولی خواهرشوهرم بعد یکسال بهم گفت دوستم اون روز این حرفو زد بعدا خیلی خونسرد ماجرا رو واس شوهرم تعریف کردم گفت میترسیدم ناراحت شی 

شوهر منم نداشت چون میدونست من حساسم خودشم کلا خوشش نمیومد اما خواهرشوهر عوضیم چون میدونست من دوس ندا ...

بعضی ها خیلی فتنن

چون میخوای تلکرام خودتم داشته باشی اول تو گوشی خودت برنامه موبوگرامو بریز بعد که میخولی یرنامه رو را ...

متاسفاته گوشیش رمز داره نمیتونم بازش کنم.. رمزش اثر انگشته

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
خب هرکی یه نظری میده دیگه قرارنیس همه حرفشون یکی باشه که شمام نظرتو بگو ولی از نظرای بقیه ام ایراد ن ...

نظری که ممکنه یک زندگی رو خراب کنه باید ایراد گرفت خانومی

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
نظری که ممکنه یک زندگی رو خراب کنه باید ایراد گرفت خانومی

اولا که من نظر بدی ندادم حتی گفتم تو زندگی دونفر باید به هم اعتماد داشته باشن فقط حواست جمع باشه 

دوما که شما چیکارشی که انقدر نگرانشی که میگی نظری که زندکی رو خراب کنه باید ایراد گرفت؟؟

خودش عاقل و بالغه وقتی میپرسه هرکی یه نظری میده قرارنیس نظرهمه رو قبول کنه...

شما حرص نزن حالا

شوهر منم نداشت چون میدونست من حساسم خودشم کلا خوشش نمیومد اما خواهرشوهر عوضیم چون میدونست من دوس ندا ...

خدا خفه كنه خواهر شوهر بدجنس رو

فیسبوک چطوره میشه رفت  چجوری فضاش کسی میدونه مثل تلکرام اینستاس

اونم مث اينستا ولي ديشب خداروشكر به همسرم گفتم گفت همينجوري نصب كردم و پاكش كرد گفت هرچيزي ك تورو ناراحت كنه ميخوام نباشه

متاسفاته گوشیش رمز داره نمیتونم بازش کنم.. رمزش اثر انگشته

خب بگو اثر انگشت تورو هم معرفي كنه.منم وقتي گوشيشو عوض كرد اولين كار اومد انگشت منم معرفي كرد