ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین وقتی چه غذاهایی درست میکنی میخوره دقت کن چون ادویه جات هم اثر دارن واگه میتونی دمنوش پیاز با عسل بده روزی سه وعده و شیره انگور اصل ویکی دیگه بذرک زرد و آسیاب کن و پودرش و الک کن شبا خوابیدنی یه قاشق بریز تو شیر ولرم بده بخوره
خب برای آلرژی چرا یه داروی مخصوص نمیخوره آنتی بیوتیک یه دوره که عفونتش بره ولی دارو برای آلرژی مدتی ...
اول دکترش گفت لوزه داره چون مدام سرما میخورد ، عملش کردیم بعد گفت به لبنیات و بوهای مختلف ادویه ها و پرتغال و نارنگی ، نوشابه حساسیت داره که کلا هیچ کدومو بهش نمیدم ولی بازم تا خلط گلوش با انتی بیوتبک خوب میشه دوباره از اول عفونت میکنه و خلط پشت حلق داره میگه چکه میکنه تو گلوم
باید برید فوق تخصص آسم و آلرژی داروهای مخصوص بدن با آنتی بیوتیک درمان نمیشه
بله حق با شماست تو سهر ما یک دکتر هست اونم برای آلرژی کودکان فقط میگه از چیزایی که بهش آلرژی داره دوری کن ، ولی تو تهران یه دکتر خوب به کمک نی نی سایت پیدا کردم که اسمش دکتر مسعود موحدی هست ولی حضوری نوبت میده من کسی رو تو تهران ندارم برام نوبت بگیره