2777
2789

دختر ۱۰ سالم هر روز بخاطر آلرژی داره آنتی بیوتیک میخوره و تاثیری هم نداره ، مدام سرفه خشک و بیشتر سرفه های خلط دار تا حد خفه شدن داره

خب برای آلرژی چرا یه داروی مخصوص نمیخوره 

آنتی بیوتیک یه دوره که عفونتش بره 

ولی دارو برای آلرژی مدتی باید بخوره 

پنیرک برای عفونت خوبه ولی آلرژی نمی‌دونم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

باید برید فوق تخصص آسم و آلرژی داروهای مخصوص بدن با آنتی بیوتیک درمان نمیشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین وقتی چه غذاهایی درست میکنی میخوره دقت کن چون ادویه جات هم اثر دارن واگه میتونی دمنوش پیاز با عسل بده روزی سه وعده و شیره انگور اصل ویکی دیگه بذرک زرد و آسیاب کن و پودرش و الک کن شبا خوابیدنی یه قاشق بریز تو شیر ولرم بده بخوره

خب برای آلرژی چرا یه داروی مخصوص نمیخوره آنتی بیوتیک یه دوره که عفونتش بره ولی دارو برای آلرژی مدتی ...

اول دکترش گفت لوزه داره چون مدام سرما میخورد ، عملش کردیم بعد گفت به لبنیات و بوهای مختلف ادویه ها و پرتغال و نارنگی ، نوشابه حساسیت داره که کلا هیچ کدومو بهش نمیدم ولی بازم تا خلط گلوش با انتی بیوتبک خوب میشه دوباره از اول عفونت میکنه و خلط پشت حلق داره میگه چکه میکنه تو گلوم

باید برید فوق تخصص آسم و آلرژی داروهای مخصوص بدن با آنتی بیوتیک درمان نمیشه

بله حق با شماست تو سهر ما یک دکتر هست اونم برای آلرژی کودکان فقط میگه از چیزایی که بهش آلرژی داره دوری کن ، ولی تو تهران یه دکتر خوب به کمک نی نی سایت پیدا کردم که اسمش دکتر مسعود موحدی هست ولی حضوری نوبت میده من کسی رو تو تهران ندارم برام نوبت بگیره

بله حق با شماست تو سهر ما یک دکتر هست اونم برای آلرژی کودکان فقط میگه از چیزایی که بهش آلرژی داره دو ...

تنها راهش همینه چون خودم هم پسرم درگیر آلرژی هست 

حالا یک دکتر دیگه پیدا کنید که گرفتن وقتش راحت تر باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اول دکترش گفت لوزه داره چون مدام سرما میخورد ، عملش کردیم بعد گفت به لبنیات و بوهای مختلف ادویه ها و ...

شما حتما یه فوق تخصص آسم و آلرژی ببر 

چون درمان آلرژی با آنتی بیوتیک نیست 

بله باید همین کار رو انجام بدم

الهی به زودی خوب بشه بچه گلت 🤲🤲🤲 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

الهی به زودی خوب بشه بچه گلت 🤲🤲🤲 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَج ...

ممنونم از لطف و محبت بی کرانتون ،الهی هرچی از خدامیخواین بهتون بده 🤲