2777
2789

در اینجا چند انیمیشن خوب و جذاب که به طور خاص برای بزرگ‌ترها طراحی شده‌اند و نه خیلی بچگانه‌اند:

1. Inside Out (درون بیرون) – یک انیمیشن عاطفی و فلسفی از استودیو پیکسار که به بررسی احساسات انسان‌ها می‌پردازد. این فیلم مناسب بزرگ‌سالان است و از عمق روان‌شناختی برخوردار است.

2. Coco – این انیمیشن در مورد فرهنگ مکزیکی و اهمیت خانواده است. داستان زیبایی دارد و به زندگی پس از مرگ و اهمیت یادگیری از گذشته می‌پردازد.

3. Zootopia – یک انیمیشن معمایی و اجتماعی که مسائل مختلفی مثل تبعیض و پیش‌داوری‌ها را بررسی می‌کند. علاوه بر این که برای بزرگ‌ترها مناسب است، یک پیام عمیق اجتماعی دارد.

4. Your Name (نام تو) – این انیمیشن ژاپنی یک داستان عاشقانه با ترکیبی از فانتزی و درام است که هم برای بزرگ‌ترها و هم برای نوجوانان جذاب است.

5. Spirited Away (به سوی شمال) – یکی از آثار معروف استودیو جیبلی که با داستانی پیچیده و محیطی فانتزی، به بررسی مسائل انسانی و رشد فردی می‌پردازد.

6. Waking Life – این انیمیشن فلسفی به موضوعات خواب، واقعیت و آگاهی می‌پردازد و به طور کلی برای کسانی که علاقه‌مند به مفاهیم عمیق هستند، جذاب خواهد بود.

7. The Incredibles (شگفت‌انگیزان) – این انیمیشن در قالب یک فیلم ابرقهرمانی به مشکلات خانوادگی و زندگی شخصی ابرقهرمان‌ها پرداخته و مناسب بزرگ‌ترها است.

این‌ها همگی انیمیشن‌هایی هستند که به موضوعات پیچیده‌تر و عمیق‌تر پرداخته‌اند و مناسب کسانی هستند که به دنبال داستان‌های جذاب و فکر برانگیز هستند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم به پیش و  inside out    قشنگه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

کورالین

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

همشو دیدیم😂

خوب، اگر این انیمیشن‌ها رو دیده‌اید، پس بیایید گزینه‌های دیگه‌ای معرفی کنم که شاید هنوز ندیده باشید:

1. Kubo and the Two Strings – یک انیمیشن استاپ‌موشن زیبا با داستانی از ماجراجویی، خانواده و جادو. این فیلم برای بزرگ‌ترها مناسب است و در عین حال دارای پیام‌های عمیق و هنری است.

2. The Secret of Kells – این انیمیشن دارای طراحی بصری فوق‌العاده و داستانی است که از افسانه‌ها و اسطوره‌های ایرلند الهام گرفته شده است. به مسائل مذهبی و فرهنگی می‌پردازد و برای بزرگ‌ترها جذاب است.

3. Anomalisa – یک انیمیشن استاپ‌موشن با داستانی بسیار انسانی و روان‌شناختی که به بررسی مسائل عاطفی و هویت می‌پردازد. این فیلم برای کسانی که به موضوعات فلسفی و روان‌شناختی علاقه دارند مناسب است.

4. Persepolis – این انیمیشن اقتباسی از کمیک مشهور مارژان ساتراپی است که داستان زندگی یک دختر ایرانی در دوران انقلاب اسلامی را روایت می‌کند. این فیلم دارای موضوعات اجتماعی و تاریخی است و به مسائل جدی می‌پردازد.

5. The Triplets of Belleville – یک انیمیشن فرانسوی با داستانی خاص و طراحی بصری متفاوت. این فیلم دارای طنز خاص و مایه‌های اجتماعی است که بیشتر برای بزرگ‌ترها مناسب است.

6. I Lost My Body – یک انیمیشن فرانسوی با داستانی فلسفی و غم‌انگیز درباره‌ی یک دست که از بدن صاحبش جدا شده و در جستجوی آن است. این فیلم مفاهیم عمیق‌تری را بررسی می‌کند.

امیدوارم که این‌ها هم برای شما جذاب باشند! اگر به دنبال چیزی خاص‌تر هستید، می‌توانم باز هم پیشنهاد بدهم.

Wish dragon

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍