2777
2789
من اینماه از شب 3 پری تا 7 پری شبی 3 تا لتروزول خوردم از 15 شبم شبی 1 دگزا و متفورمینم که از روزی یکی شروع کردم تا الان که روزی 6 تا میخورم موعدم 25 شهریوره ولی سیکلام 30 روزست یعنی باید دیروز پری میشدم ولی نشدم یعنی بخاطر داروهاست
آرینا جون 95/9/14 اومد تو بغلم من باهاش ارامش دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ماه حدود ده تا خوردم بعد پریودم سه روز جلو افتاد و تازه خیلی هم کم بود
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
دکتر این طوری گفته اوین جان؟ برای چی برات تجوبز کرده ؟ برای کیست؟
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
عزیزم من یکدفعه یه دوره متفورمین استفاده کردم خیلی پریودم همون سری عقب افتاد تقریبا سیکلم پنجاه شصت روزه شد ولی پریودنشدم البته به دکترم گفتم گفت ربطی به متفورمین نداشته ولی خودم فک میکنم از اون بوده
والله علی کل شی قدیر خداجونم الحمدلله رب العالمین که بیان جونو یاسین جونو ماهور جونو سیلاجونو از انتظار دراوردی لطفاسیندخت،عجیج،منتظر،مامان نورا،فایسا،صدف،فرانک،جینگیلی،عابرپیاده،دلارام و همه دوست جونای منتظرمولطفالطفالطفا 14-3=11 خداجون هنوز 11تامون موندیم چشم به عرش کبریاییت!
منم فعلا تا سه ماه باید روزی یه دونه بخورم. منم می خوام بدونم پریود رو منظم میکنه یعنی چی؟ یعنی 28 روزه می کنه یا نه همون مثلا هرماه 36 روزه؟ چرا دوز دارو رو بالا می برن؟
خدا از هرکس به اندازه ی وسعش می خواهد. موقع امتحان که می شود خیلی قشنگ به وسع ها می افزاید، طوری که خودمان هم باورمان نمی شود که این ما باشیم اینقدر صبور، شاکر و امید وار... به گشایش او اطمینان کنیم
ایناز جان بی بی نزدی؟
خدا از هرکس به اندازه ی وسعش می خواهد. موقع امتحان که می شود خیلی قشنگ به وسع ها می افزاید، طوری که خودمان هم باورمان نمی شود که این ما باشیم اینقدر صبور، شاکر و امید وار... به گشایش او اطمینان کنیم