2777
2789
عنوان

طلا آب شده یا ربع سکه

114 بازدید | 10 پست

سلام خانوما ما صد تومن وام برداشتیم تا برج هشت سال آینده لازمش نداریم به نظرتون طلای آب شده بخرم یا ربع سکه یا هر چی که فکر میکنید خوبه ؟ دلیلتونم بگید عزیزان 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربع سکه اشتباهه حباب بسیار بالایی داره 

ابشده اگر آشنا نداری یا بلد این کار نیستی خیلی سرت کلاه میذارن عیار پایین تر، ناخالصی بیشتر و… بهت میندازن 

من خودم نظرم اول ابشده از شخص مطمین بعد دست دوم ( البته طلاهای با قفل بزرگ یا حلقه ای با طلاهای تو خالی که بتونن داخلش فنر و… بذارن نیست) و  اجرت خیلی پایین هست با صد تومن ۱۸ گرم میتونی الان بخری 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ربع سکه اشتباهه حباب بسیار بالایی داره ابشده اگر آشنا نداری یا بلد این کار نیستی خیلی سرت کلاه میذار ...

ما شهرمون کوچیکه کلا شش هفتا طلا فروشی داره که اعتبار سی چهل ساله دارن بعضیاشون

دیروز رفتم پیش یکیشون گفت تقریبا ۱۷ گرم طلای آب شده میشه فقط دو درصد سود داره بعد فاکتورم میدن بازم به نظرت امکان داره سرم کلاه بزاره؟

شوهرم میگه طلای آب شده ناخالصی شاید داشته باشه طلای دست دو بگیریم با اجرت پایین 

ولی طلای دست دو مالیات و درصد سود بیشتری داره

موندم همینطور

ما شهرمون کوچیکه کلا شش هفتا طلا فروشی داره که اعتبار سی چهل ساله دارن بعضیاشوندیروز رفتم پیش یکیشون ...

اگه طلا فروشه برای ابشده  تضمین خرید بهت میده ازش بخر و بعدا به خودش بفروش

من خودم چون گاها استفاده هم میکنم همیشه دست دوم میگیرم البته اجرت دست دومی که میگیرم  نهایت ۴ درصده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اگه طلا فروشه برای ابشده تضمین خرید بهت میده ازش بخر و بعدا به خودش بفروشمن خودم چون گاها استفاده ه ...

تضمین که فک نکنم

یعنی ممکنه موقع فروشش به مشکل بخورم؟یعنی طلا فروشا طلای آب شده را مثل طلای دست دو راحت نمیخرن؟

ما برج هفت و هشت این پول را لازم داریم باید بفروشم بدم به سایپا